App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som färgat håret hemma. . vilken sort föredrar ni?

kostar på tok för mycket å färga på salong.. jag har färgat mitt hår själv sen jag va typ 14 å jag har ännu inte hittat den där färger som jag absolut inte vill byta bort. . jag älskade henna som fanns förr.. såg ut som baja man kletade in i håret å det blev rätt men man visste aldrig exakt hur rött. . sen förbjöds det för det var cancerframkallande tror jag. . Någon som vet om det finns en liknande produkt nu för tiden? Några andra tips å bra hemmafärg? Tänkte ge mej på å färga det innan helgen. . utväxt på g förstår ni ;-)

2013-03-13
osisen
osisen

Jag använder syoss och det är det bästa märket jag använt. :)

2013-03-14
Mikkiz
Mikkiz

Alltså 1 förpackning räcker ju ingenstans.. Tänk mig som har hår ner till midjan, tjockt dessutom, lär ju köpa ett halvt lager för att det ska synas :) Tur att jag iaf har ljust hår så det syns av den anledningen :)

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

Kör på garnier (tror den heter så, vet Pernilla Walhgren gjorde reklam för den på tv, dock inte därför jag använder den :p) den e rätt ok pris på å jag får iaf ett bra resultat som håller nån vecka, tyck inte heller den stinker allt för mycket som många andra färgningsprodukter kan göra.

2013-03-14
ica_86
ica_86

Det finns en smidig 10 minutersvariant. Tror det är garnier

2013-03-13
solskensmamman
solskensmamman

Min man brukar hjälpa mig med slingor, blir hur bra som helst :-)

Föredrar Schwartkopf brilliance jag med. Och Mood om man vill ha ett billigare alternativ.

2013-03-13
ChildofJune
ChildofJune

Äsch, mitt hår gör inte så stor skillnad, dessutom är det en ljusare färg (är ganska ljus redan innan så risken är rätt stor att färgen inte syns ändå). Sedan får jag väl klippa av mig det om det blir dåligt :p då skulle han bli riktigt ledsen, jag får absolut inte klippa av mig håret :D Han blir vansinnig om jag ens toppar det lite! Fast å andra sidan, nu har det blivit så långt så jag vet väl intehur jag skulle bete mig om jag klippte av mig det...

2013-03-13
Yrwen
Yrwen

Å yrwen jag måste tillägga att jag aldrig i mitt liv skulle lägga mitt hår i min mans händer.. HAHAHA... never!!!!!!

2013-03-13
osisen
osisen

Nej färg ska det vara.. toning sitte rinte i mitt hår.. å två paket måste jag ha annars blir det katastrof :D

Blont blir det inte heller jag brukar välja en rödbrun färg det ser mest naturligt ut på mej.. men jag tänker mej något mer färgat den här gången.. typ mörkbrun.. nackdelen e ju att utvxten syns så förbenat... men e lite trött på min nuvarande färg..

Får se om det blir nu eller om jag tar det nästa månad.. klickade just hem ett par pumps för min hårfärgsbudget :PHAHA.. men det var ju så billigt!!!! Hoppas de passar nu bara annars får jag skänka de till någon behövande å det borde väl inte vara så svårt å hitta.. haha..

2013-03-13
osisen
osisen

annars finns det ju olika toningar också!

2013-03-13
emelie900308
emelie900308
Bebis på 17 månader

Jag har köpt 1 förpackning hårfärg, tänkte göra slingor, men vill ha lite assistans och maken vägrar :/ Håller aldrig på med sånt, men tänkte att lite kul kan man väl göra, kostade ju bara 40 spänn tror jag! Betala liksom 1500 kan jag tycka är lite ovärt... Har inga bra tips, vet dock att på tex tradera går det ju att köpa riktiga frisörfärger, men vet ju inte de funkar...

2013-03-13
Yrwen
Yrwen

mood tycker jag är bra och billigt :) även brillians zwarkopf är bra ifall man vill ha lite starkare färg såsom röd :) ifall du har längre än axellångt hår köp 2 pkt så det inte blir för lite färg! lycka till med färgningen :)

2013-03-13
emelie900308
emelie900308
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...