App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Måste åka till vårdcentralen igen :(

För en liten stund sen fick lilleman världens hostattack och blev slö och somnade efteråt. Vet inte om det var för att det var utmattande att hosta så eller om han helt enkelt inte mår bra. Och eftersom han hade en 3 timmars sovperiod imorse så bör han ha sin vakentid nu, enligt hans nya små rutiner.. :(

2013-03-13
xLillaMy
xLillaMy

Det känns både skönt och hemskt att lilleman har blivit så van vid inhaleringen att han inte ens protesterar med sitt hjärtskärande skrik.. ♥

2013-03-14
xLillaMy
xLillaMy

Usch stackars liten hoppas han mår bra snart. Och hoppas dur får vila ut snart du med 🌸

2013-03-13
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Läkaren tyckte inte det lät bra, speciellt inte efter 2 veckors förkylning! Så hon skickade oss till barnakuten igen. Tack o lov så fick vi en bra läkare som tog min oro på allvar!
De sög ut hans snor med nån maskin och sen fick han nezeril. Så hon tog prov på snoret för att se om det är RS. Dock trodde hon inte det skulle vara det, för hans slem sitter mellan halsen och näsan. Inte nere i luftvägarna tack o lov! Så att inhalera adrenalin hjälper inte, utan han ska inhalera koksaltlösning istället! Så vi fick låna hem en sån maskin i en vecka.

Nu får det fanimej bli bättre och försvinna helt tycker jag. Han ska inte behöva ha det såhär :( Och jag är helt slut i kroppen efter all oro i över 2 veckor!!

2013-03-13
xLillaMy
xLillaMy

bläää va jobbigt. . Ibland önskar man att man blev barnläkare du ;-) håller tummarna att han bara e extra trött! !!

2013-03-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...