App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Var hittar man orken?

Känner mig som en riktig gnällspik, men jag är såå trött samtidigt som jag är jätterastlös o vill så himla mycket, men jag orkar inte, kroppen gör ju ont hela tiden och jag känner mig helt utschasad. Tycker att tiden står stilla på dagarna då jag e hemma själv hela dagarna o inte ser en enda människa, vad ska man göra, tv:n är jag trött på, o läsa e verkligen inte min grej, har försökt att börja sticka o sy men det funkar inte heller... tips någon på hur man får tiden att gå? Det är kanske fullt normalt att känna såhär i slutet av graviditeten, men jag är så less på att vara gravid nu, vill bara ha min lilla skatt i famnen nu...!

2013-03-13
sandris87
sandris87

Du kan ju simma bara eller gå på vanlig vattenjympa. Om du säger till instruktören så ger dom dig nog tips på vilka rörelser du kan göra! Baka och laga mat inför efter förlossningen är bra. Långa promenader.

2013-03-13
Betty86
Betty86

Jag känner också samma sak... Har 2 veckor kvar att jobba och förstår inte hur det ska gå! Har tid hos läkare imorgon om eventuell sjukskrivning på 50% (barnmorskans förslag) men som jag förstår det är försäkringskassan inte så pigga på att sjukskriva pga. trötthet, och jag vill helst inte ta ut mammadagar nu...

2013-03-13
kattli
kattli

Önskar så att det fanns vattengympa för gravida här men det finns verkligen ingenting, inte ens grupper för gravida... =( När jag frågat efter allt sånnt på mvc så har jag bara fått till svar att det finns inget sånnt längre då det inte finns intresse, lite tråkigt tycker jag!

Jag har fixat det jag kan inför bebisens ankomst tror jag!? Ska sy om lite täcke o kudde på fredag tillsammans med en vän då täcket e förstort för påslakanet, men annas tror jag att jag e ganska så klar, kan inte komma på något mer att fixa, bb väskan e packad, kläder ihopvikta i byron, vaggan ihopsatt, nappar kokade, vagnen bäddad, blöjor inköpta...

Brukar försöka träffa någon eller göra något på dagen, men alla tycks vara upptagna eller jobba nu... så då e det svårt.

Usch vad jag känner mig negativ idag! =(

2013-03-13
sandris87
sandris87

Jag är oxå trött på detta nu. Tyvärr får jag varken simma eller vattengympa vilket jag starkt kan rekommendera. Har du fixat färdigt allt inför bebisens ankomst? Ingen som är ledig som du kan be komna och hälsa på?

2013-03-13
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...