App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blödningar i v 7

Har så extremt ont, allt började för ca 4 dagar sedan, med att det började synas lite bruna flytningar. Igår tidigt på dagen hade jag besök av en väninna! Kände att jag behövde gå in på toaletten. Såg mängder av blod och liknande klumpar som föll ner i toaletthålet. Jag blev lite rädd och sa inget. Det började kännas lite som nedsvälj men värre!! Senare på kvällen var jag hos en släkting. Där satt jag och kände mig obekväm! Gick in på toa och såg ett hav av blod i mins kläder, tom där åkte stora klumpar ber! Jag fick byta om, men allt kändes så obehagligt! Kl 22:30 körde jag in till kvinnoklinikens akutmottagning pga smärta och stora mängder blödningar! Läkaren gjorde ett vaginalt ultraljud och kunde se fosterslemhinnan va kvar!! Alltså jag hade inte fått missfall än! Men vad blödningarna berodde på kunde hon inte svara på.. Jag har haft två tidigare tjejsarsnitt o h i te mått inärheten av hur jag mår idag! Detta är andra dagen bag blöder enormt! Känner mig lite orolig då vi gärna ha detta barn!! Det aka tas ett nytt u-ljud om en vecka gör att se om det finns kvar! Kunde även vara så att de hår bort pga blödningarna :( någon mer som har/haft samma problem som jag!? Tacksam för svar,!!

2013-03-12
zabadieee
zabadieee

Va tråkigt!! Men håller tummarna för att nu blir gravida snart igen.. Även om de känns hårt, kommer de ljusna.. Fick ett missfall isomras.. Och är idag gravid i v 28!! Kram på dig!'

2013-03-18
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Stackare, hoppas ni blir gravida snart igen, men glöm inte bort att sörja!!

2013-03-18
Yrwen
Yrwen

Nu har jag varit där, det va ett missfall :(

2013-03-18
zabadieee
zabadieee

Åk in igen o begär ett vaginalt ul.. Skit jobbigt att vänta en hel vecka!! Låter inte speciellt posetivt med stora klumpar.. Men önskar dig lycka till och att de är en annan förklaring..

2013-03-16
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Jag håller tummarna för dig att de ska gå bra på måndag och att den lille är frisk där inne.. Jag hade faktiskt också klumpar i blodet som kom när jag trodde det var missfall, min lilla grabb var frisk! Självklart förknippar man ju blödningar och klumpar med missfall tidigt i graviditeten, de är också vanligt men det behöver ju självklart inte vara så.. Blödde både mycket och hade klumpar ja! Lycka till nu

2013-03-15
Carolineeee
Carolineeee

Har fött två barn än så länge, (väntar tredje nu) fick ett missfall precis innan jag blev gravid med andra dottern och då började det med små bruna blödningar, som blev större o större, det började komma ut klumpar efter ett tag och tre dagar efter att allt började kom den största klumpen ut när jag var ute o gick, väldigt obehagligt.

Fick skynda mig hem och kollade snabbt vad som låg i bindan och man såg fostret klart och tydligt, litet huvud med två prickar. Ganska läskigt, men min enda erfarenhet av blödning under graviditet är då jag fick missfall. Blödning är ju vanligt, men då klumpar kommer brukar det vara något som är fel.Hoppas inte detta i ditt fall! 

jag tog själv grav test en månad efter missfall o då visade den fortfarande gravid, men på VUL sågs inget foster, så grav test kan man inte lita på just nu.

2013-03-15
SandyMarie
SandyMarie

Vad glad jag blir av att läsa när andra som har haft det som jag, att det har gått bra för er! Jag googlar mycket och läser även hur andra mammor berättat lite om deras graviditeten. Som sagt jag hoppas verkligen på det bästa! Ska vara där på måndag, och det känns som evigheter tills dess!

2013-03-15
zabadieee
zabadieee

Jag hade likadant i början av min graviditet, blödde som om jag hade mens som vanligt förutom att det inte höll i sig flera dagar, detta hände säkert 3 gånger för mig, både i v.6, i v.7 och i v.9.. Blev då stammkund på kvinnokliniken nästan.. Ultraljud gjordes och man såg att bebisen fanns kvar där, hjärtat slog också .. Håller tummarna för dig att de inte är någon missfall, ville bara dela med mig av min lilla historia då de kan lugna ner oron lite. Är idag i v.24 och har en frisk och sparkande liten bebis där inne! :)

2013-03-15
Carolineeee
Carolineeee

Nej.. För om man fått missfall så kan de ta tid innan hormonerna gått bort helt.. Så ett test går inte att lita på just nu.. Tog en månad innan mitt försvann!!

2013-03-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

ja det tror jag nog man ska kunna göra om man vill vara helt säker. Kan ju alltid testa annars.

2013-03-14
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Kan man ta ett grav-test under tiden för att se om man fortfarande är gravid??

2013-03-14
zabadieee
zabadieee

Hon sa inte så mycket! Jag tittade såklart på skärmen och såg nått som var liknande en kärna! Hon menade att jag fortfarande var gravid, men allt kunde leda till missfall pga blödningarna! Jag får mörkt blod, lite slemmigt, och ser exakt ut som mens! Nu på måndag har jag fått en tid hos blödningsmottagningen, får se vad dom händer där! Smärtan e borta, och har inte direkt ont mera.

2013-03-14
zabadieee
zabadieee

innan jag blev gravid med min dotter förra året i mars så fick jag ett missfall i januari, samma dag jag skulle åka utomlands i tre veckor, hade gjort test som visade svagt streck och sen en vecka senare så fick jag en kraftig blödning samt svåra kramper/smärtor och det varade två dagar och sen var det över.. jag tycker du ska försöka få så du kan kolla upp det tidigare med för säkerhets skull..

2013-03-13
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Har haft 4 mf, så jag känner igen det... Men det kan ju gå bra, fast både smärta och stora blödningar låter ju inte så positivt. Lycka till med nästa UL, åk gärna till tex gynakuten och gör ett tidigare. Verkar inte klokt att du ska behöva vänta en hel vecka på det.

2013-03-13
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...