App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

syskonvagn

Hej Vi väntar vårat andra barn och har nu köpt en ny vagn. Jag måste bara rekomendera bugaboo donky! Visst den är lite i överklass dyr. Men det är som att köra på moln och det bäst av allt är att den går att dra ihop till enkel vagn. Vår dotter älskar den lika mycket som vi!

2013-03-12
sofieo
sofieo
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har ABC design ZOOM den e lång och vi e jätte nöjda med den, men den kan bli tung när barnen blir större.. Den har bra fördelar med en del nackdelar.. Eh titta på deras hemsida så kan ni se på en videoklipp som visar hur de. Fungerar... Fast måste tillägga att den fungerar bra nu på vintern och jag kan säga att vi har en mkt brant backe som vi måste gå upp för så att vi kommer hem..

2013-03-15
hanna86f
hanna86f

Japp.. Så kan ha båda barnen mot mig eller vända :)

2013-03-14
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Bozz, är det den som har vändbara sittdelar med?

2013-03-14
Betty86
Betty86

Här blir det en bozz syskonvagn :) köpte den av en kompis, jätte fin o tillrått bra pris!! :)

2013-03-14
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Monkey, har jag läst någonstans, är en cm bredare men samtidigt en cm kortare än donkey. Eller om det var tvärtom. Vi är ju ganska små både jag, sambon och sonen, så jag räknar med att kunna ha vagnen ett tag. Men har man barn åt det större hållet så tror jag inte någon av de vagnarna är aktuella.

2013-03-14
Betty86
Betty86

Kan känna att jag saknar möjligheten till en enkelvagn för lillan (vi sålde edgen när vi väntade lillan och köpte en bt dublin), har en scooter till stora (som även lilla kan ärva) men en Donkey var aldrig aktuell, stora (2 år då vi provade) fick inte plats i sittdelen...

Vad Monkey så vet jag itne om skillnaden är så mycket större gentemot Citykorgen och den används ju av väldigt många.

2013-03-13
Yrwen
Yrwen

ja det är är synd med vår, att man inte kan vända sittdelen. Man vet ju inte hur dom blir som barn, vissa vill sitta framåt och vissa bakåt. Men bra att ni hittat en vagn ni är nöjda med, jag tyckte verkligen det var var svårt att välja syskonvagn, mycket svårare än vanlig.

2013-03-13
Hurricane
Hurricane

Ett ytterligare plus är ju att man kan ha sitsarna mot sig, det kan man inte på många andra vagnar. Hade en begagnad babytravel Dublin innan, den hade funkat men gillade inte att man inte kunde ha barnen mot sig. Sonen ville dessutom sitta tidigt så om nästa hade velat det hade det inte varit så skoj! Nu hoppas jag att vi blir nöjda, min sambo med :-D

2013-03-13
Betty86
Betty86

Vi sålde nyss vår syskonvagn. Visst hade vi inte en lika smidig vagn men hade nog inte använt den mer om det varit en donkey. Båda föredrar annat sätt att komma fram. lilla i sjalen och stora i vagn eller kundvagn eller för egen maskin.

Men den är svindyr! Vad jag tycker om utseendet behåller jag för mig själv men här var syskonvagn total värdelöst. Jag som trodde den skulle användas jämt eftersom jag har 14 månader mellan barnen. Kul att du gillar din vagn, jag är dock glad att jag inte köpte en ny dyr vagn.

2013-03-13
jika686
jika686

Finns det någon som har testat på emmaljungas syskonvagn monkey? Jag har sett den i affären och "provkört" den bara som en kul grej, och om vi får en liten till så är det nog den vagnen som gäller känns det som. Finns det någon som har den och kan dela med sig av ris eller ros? Har nämligen inte sett en enda ute på stan eller liknande. Priset ligger på 7000 för en liggdel och en sittdel så priset anser jag vara okej, dock tänker man på utrymme för barnen då både sittdel och liggdel ser trånga ut? :)

2013-03-13
Ung_mamma
Ung_mamma

Ja det låter ifs sjukt smidigt att kunna göra om den till enkelvagn. Vi behåller ju våran enkelvagn just för att man ibland vill gå ut med ett barn. Och om andrahandsvärdetmär så högt så är det ju ok. Vad det gäller fulhet tycker inte jag den är så jäkla ful som många tycker, där tar stokke priset..

2013-03-13
Hurricane
Hurricane

Jag har inte fått den än, så svårt att säga. Men vi provade även Babyjogger, alltså vagnarna får plats men de tar för mycket plats. Så det finns inte utrymme för annan packning. Men det finns det med bugaboo'n. Och med tanke på att jag köper den för 10.000 och vet om folk som sålt sina begagnade för mellan 10-12.000 så räknar jag inte med någon större förlust. Vi har ju pengarna att lägga ut. Sen gillade jag det faktum att man kan använda den som enkelvagn med.

2013-03-13
Betty86
Betty86

Våran vagn blir jätteliten ihopfälld. Typ helt platt. Är ju grejjen med babyjogger, att den är så sjukt smidig och att man kan fälla ihop den med en hand. Hur liten blir eran?

2013-03-13
Hurricane
Hurricane

Hurricane, jag kan inte annat än hålla med, men eftersom vi har hundbur och därmed begränsad plats i bilen plus att vi kommer ha en del bilåkande i sommar så var detta den enda vi kan ha. Helst hade jag inte haft en syskonvagn alls men eftersom sonen är 18 månader nu så känns det ganska oundvikligt. Dock räknar jag med att få tillbaka ungefär lika mycket som jag gett nu eftersom den har så bra andrahandsvärde!

2013-03-13
Betty86
Betty86

kanske e city select jag tänker på då ;-)

2013-03-13
osisen
osisen

Jag tycker det är ett hutlöst pris för en vagn som jag inte ser tjusningen med. Vi har babyjogger mini gt dubbel och den är helt grym. Sen har vi en singel också om vi bara ska iväg med ett barn.

2013-03-13
Hurricane
Hurricane

babyplus . nl heter sidan. Man måste maila dom för prisuppgifter på donkeyn. Visst är den ful Osis, jag håller med. Ville aldrig ha en bugaboo innan, men efter att ha jämfört med bj city select så tyckte vi att det var en bättre vagn. Bj blir för tung med ett större barn fram. Men ful är den, fast fin ändå. Haha, jag har gått och blivit lite barnvagnsnörd, mannen är tokig!!

2013-03-13
Betty86
Betty86

Jag tycker de är rätt fula eller kanske inte fula men de känns avskalade liksom.. inte sådär mysiga å ombonade . . men jag har provkört en å visst fungerar de och känns inte så gigantiska men tycker handtagen e lite breda å platta för mina händer idag.
Jag har dock förälskat mig i babyjogger elite eller va den heter syskonvagn iaf!! Nu har ju vi 309 år mellan våra barn så det blir aldrig en syskonvagn här. .

2013-03-13
osisen
osisen

Jag har också beställt en. Fast från Holland så vi kom undan lite billigare. Jag hoppas jag blir nöjd med den, det är den enda vagn som täcker våra behov någorlunda.

2013-03-13
Betty86
Betty86

Vi ska beställa en när lönen kommer nu :) frågan e bara om man vågar sig på en hot pink. Va har ni för färg?

2013-03-13
Maalin89
Maalin89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...