App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

syskonvagn

Hej Vi väntar vårat andra barn och har nu köpt en ny vagn. Jag måste bara rekomendera bugaboo donky! Visst den är lite i överklass dyr. Men det är som att köra på moln och det bäst av allt är att den går att dra ihop till enkel vagn. Vår dotter älskar den lika mycket som vi!

2013-03-12
sofieo
sofieo
Barn på 3 år och 9 månader

Japp.. Så kan ha båda barnen mot mig eller vända :)

2013-03-14
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Här blir det en bozz syskonvagn :) köpte den av en kompis, jätte fin o tillrått bra pris!! :)

2013-03-14
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Kan känna att jag saknar möjligheten till en enkelvagn för lillan (vi sålde edgen när vi väntade lillan och köpte en bt dublin), har en scooter till stora (som även lilla kan ärva) men en Donkey var aldrig aktuell, stora (2 år då vi provade) fick inte plats i sittdelen...

Vad Monkey så vet jag itne om skillnaden är så mycket större gentemot Citykorgen och den används ju av väldigt många.

2013-03-13
Yrwen
Yrwen

Finns det någon som har testat på emmaljungas syskonvagn monkey? Jag har sett den i affären och "provkört" den bara som en kul grej, och om vi får en liten till så är det nog den vagnen som gäller känns det som. Finns det någon som har den och kan dela med sig av ris eller ros? Har nämligen inte sett en enda ute på stan eller liknande. Priset ligger på 7000 för en liggdel och en sittdel så priset anser jag vara okej, dock tänker man på utrymme för barnen då både sittdel och liggdel ser trånga ut? :)

2013-03-13
Ung_mamma
Ung_mamma

kanske e city select jag tänker på då ;-)

2013-03-13
osisen
osisen

Jag tycker de är rätt fula eller kanske inte fula men de känns avskalade liksom.. inte sådär mysiga å ombonade . . men jag har provkört en å visst fungerar de och känns inte så gigantiska men tycker handtagen e lite breda å platta för mina händer idag.
Jag har dock förälskat mig i babyjogger elite eller va den heter syskonvagn iaf!! Nu har ju vi 309 år mellan våra barn så det blir aldrig en syskonvagn här. .

2013-03-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...