App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Babybo! Vart tog din "SEX" tråd vägen? ;-)

Hittar inte "Lets talk about sex" någonstans.... Snyfft!

2013-03-12
emcb
emcb

Jag har läst första och andra boken och tycker dom är sådär. Själva sexscenerna beskrivs ju väldigt detaljerat och det blev lite pirrigt från början men sen blev det nästan för mycket och precis som nån annan skrev, svårt att relatera till. Ganska medelmåttig författare men samtidigt vill jag ju läsa sista för att se hur det går för dom :-)

2013-03-13
Leiijha
Leiijha
Barn på 3 år och 6 månader

Förlåt emcb😰 haha ska inte göras om!
Ja men det kan jag hålla med lite men ändå så är dessa böcker så beroende framkallande, älskar att jag kan få drömma mig bort! Jag mår faktiskt inte bra utan mr grey😫

2013-03-13
babybo
babybo

Men babybo... Du måste ju inte ta bort en tråd bara för att det blir lite lugnt! ;-) Du är rolig du! Jag har läst ut alla tre böckerna nu och jag tyckte nog att de tappade lite för varje bok. Men jag var ju tvungen att läsa hur det gick för dem. Men sista boken tog sin tid att läsa ut. Det var väldigt mkt snusk och ibland skummade jag igenom och ibland läste man mer noggrant ;-)

2013-03-13
emcb
emcb

Nellie: haha härligt att höra är inte förvånad 😁 här är det öken haha

2013-03-13
babybo
babybo

Osisen: förstår en del här du tänker då det upprepas en del, men för mig så är boken ett sätt för mig att smitta iväg till en annan värld 😊

2013-03-13
babybo
babybo

Hur går det för er är ni friska och gör sönder sängarna ? 😳

2013-03-13
babybo
babybo

Förlåt jag tog bort den för ingen skrev något 😳 vi får fortsätta här om ni vill 😊

2013-03-13
babybo
babybo

Får välfortsätta här då. ...

angående 50shades of Grey.
Jag har läst mer än halva boken nu :-):-):-). . Fast sååååå jävla bra vet jag inte om dem är. . visst e den fängslande men jaaa alltså. . äh jag kan inte sätta fingret på det. . kanske e för mycket kinky stuff for me.. jag har liksom svårt å relatera till mycket i den ..

2013-03-13
osisen
osisen

Halååå, ropar lite desperat 😨

2013-03-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...