App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp

Vi har försökt att bli med barn i mer än två år jag har fått pergotaime och under tiden har jag fått tre tidiga missfall sen inget mer jag är trött på pergotaime min läkare vill inte ge mig injektion han tycker att det e onödigt eftersom jag får ägglössning ned pergotaime jag har bytt läkaren hon tycker att vi ska försöka några månader med injektion istället och mitt i allt tänker jag på ivf . Nu behöver jag hjälp eftersom kan inte bestämma mig om jag ska direkt gå över till ivf eller ska jag prova injektion sen ivf snälla hjälp mig att kunna bestämma tack för svaret

2013-03-12
sara821
sara821

Fick utskrivet zink +magnesium av spec läkare på KK. Både jag och maken skulle ta dessa. Efter det fick vi inga fler mf.

2013-05-05
solskensmamman
solskensmamman

Jag har också fått tidigt MF men med Progesteron kräm blev jag hjälpt med både ÄL och att få behålla graviditeten. Kolla upp det om du är intresserad :)

2013-03-13
InezFinez
InezFinez

Hej! Jag provade också pergotime men jag fick ingen äl. Så vi gick över till injektioner och på andra försöket blev vi gravida! :-) det är ju samma behandling som man gör inför en ivf, skillnaden är att de gör en kontrollerad äl då max 2ägg får lossna. Vid ivf vill de få fram så många ägg som möjligt och som de sedan plockar ut i stället för att man får en äl. Lycka till!

2013-03-12
emcb
emcb

Finns det inte nån annan här som vill skriva nåt

2013-03-12
sara821
sara821

Hej! Hoppas ni blir gravida snart :) Har du kanske tänkt att besöka en homeopat? De kan hjälpa till. Har varit hos en efter mitt missfall och blev gravid efter det. Nu säger jag att hjälpte mig och några jag känner, och det kanske kan vara ngt att prova? kramar

2013-03-12
aprilbebis2011
aprilbebis2011
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...