App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilken barnvagn tror ni?

Skulle passa mig som bor på landet? Vi går mycket på skogsbilvägar och i snö och funderar vad vi ska kolla på för vagn. Stora hjul? Punkteringfria hjul osv. Har ni några tips eller förslag på vagn som kan passa och som verkligen inte passar? :)

2013-03-10
Annabus
Annabus

Kanonbra tips!! Vi ska såklart klämma och känna på varje vagn men jag är väldigt tacksam för era tips! Skiljer sig dämpningen mellan pukteringsfria hjul och hjul med luft i?

2013-03-11
Annabus
Annabus

Brio happy, :) underbar vagn.

2013-03-10
Hannis89
Hannis89

Vi har en Emmaljunga classic sport den har vi varit sjuktnöjda med de 4,5 månaderna som vi har använt den. Den har funkat kanon i snö och vi har även hunnit med en skogspromenad innan snön kom och de funkade med kanon, stor varukorg med så det är ett stort plus :)

2013-03-10
Gabriiellla
Gabriiellla

Till första hade vi en EL Edge Duo ÄLSKAR den vagnen, hade gladeligen haft kvar den, men vi kan ju inte ha typ 5 vagnar heller...

Stora hjul rekommenderar jag, personligen är jag inte så förtjust i svängbara hjul, vi har det på syskonvagnen (dock stora hjul) och det funkar men tycker att det är bökigt i snön (går ju att låsa hjulen så de itne svänger).

Min stora tjej var vi tvungna att byta till sittdelen när hon var 6 månader för hon fick verkligen inte plats, och det var inne utan alla vinterkläderna, hon var helt enkelt för lång... Men annars så är det verkligen en stor liggdel, det tycke rjag är superbra!

2013-03-10
Yrwen
Yrwen

Vi bor oxå på landet och har en äldre vagn med stora punkteringsfria hjul och bra fjädring hemma, sen har vi en brio sing när vi åker bort eftersom den är så liten och smidig och får plats bredvid hundburen i bilen:-)

2013-03-10
AnnaA86
AnnaA86

Vi har köpt en emmaljunga citykross och vi bor ute på landet den verkar stabil och bra och har punkteringsfria hjul :)

2013-03-10
Idussen
Idussen

Vi har en emmaljunga duoegde! Kan verkligen rekommendera denna vagn, visst är den stor men den är stabil, har stora bra hjul och är rymlig för barnet. Vi är supernöjda, då denna vagn tillåter dottern att fortfarande kunna använda liggdelen även med vinteroverall och hela köret på, och då är hon sju månader :)
Vi bor också på landet och jag själv anser att den är toppen att ha på skogspromenader och liknande, dock tror jag att lufthjulen är bättre än de punkteringsfria men det är bara en åsikt...
Åk till olika affärer och kolla på vagnar, prova dom i bilen, "provkör" dom och liknande :) Dottern kom i augusti så en stor liggdel var jätte viktigt för oss när vi skulle bestämma oss, det är ju ändå bebis+overall+åkpåse som ska i och jag kan säga att dottern skulle ALDRIG någonsin få plats i t.ex babytravels liggdel med allt detta :)

2013-03-10
Ung_mamma
Ung_mamma

Cresent classic köpte vi och vi bor också på landet!:)

2013-03-10
Jeanette199
Jeanette199
Barn på 2 år och 10 månader

Brio happy!

2013-03-10
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...