App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

äggblåsor

sen min dotter var fyra månader så har jag haft värk i( ca den 25 varje månad) några dagar, bra i några dagar och sen kommer värken igen och sen ingenting alls resten av månaden. Hade även detta de kommande två månaderna också. så nu tänkte jag att kroppen kommer igång med äl och mens. Men jag har helammat min dotter i sex månader för att sedan trappa ner för jag måste ta en medicin som går över i mjölken. Tredje månaden med värk så upphörde den inte att sluta så då sökte jag sen den 19 feb så att det inte är något fel. Det var det inte utan de säger som jag trodde, att kroppen förbereder för att komma igång med äl och mens. Man kan vara känsligare också om man har haft problem med foglossningar. De såg då på ultraljudet att jag hade äggblåsor och det snart var dags för äl. Vi hade sex då de kommande dagarna efter att jag har varit där för vi vill ju ha fler barn. Vi sa så när våran dotter föddes att blir jag gravid så blir jag så nu när de sa att äl var på gång så tänkte vi att vi försöker. Har inte värk längre. Kan man ha äggblåsor utan att det kommer några ägg? Kan man ha äl fast man inte får mens sen?

2013-03-09
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid

Ok, en ivf- behandling ska inte jag göra men det är kanske annorlunda. läkaren sa att jag skulle kolla med gyn/kvinnokliniken eftersom jag hade ont sen den 25 ena månaden och det försvann inte som den brukar göra så jag skulle kolla så det inte var något fel/sviter från förlossningen. Var där den 19 månaden efter och hade fortfarande ont.

 

De skulle bara kolla äggstockarna om de var okej och då såg de att jag hade äggblåsor. Så jag ska inte göra någon behandling, blev lätt gravid första gången så jag tror inte att det blir problem nu heller. Jag har haft jätte problem med mensvärk när jag var yngre (två veckor värk varje månad) och tänkte att jag får väl tillbaka det nu men det har aldrig varit så att jag inte ens har kunnat haft tights eller att den inte har gått över. så det var därför jag kollades så det inte skulle vara något fel.

Försvann inte värken så skulle jag höra av mig igen men nu har jag inte haft värk sen typ den 25.

2013-03-10
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...