App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Raka muffen!

Ska man raka muffen innan förlossningen eller ska man skita i de? Jag tycker inte det verkar så trevligt och lägga upp muppan och liksom ha värsta muffen! Då kommer dom inte se skillnad på huvudet och håret! skämt och sido! :P För det är ju lite svårt att raka sig där nere senare! :P Vad tycker ni? Hur gjorde ni?

2013-03-08
FriidaN
FriidaN

Jag rakar armhålan för jag tycker dels det kliar annars å dels så luktat man mer svett än annars. . män luktar alltid mer svett än tjejer å jag e övertygad om att det har å göra med att de flesta tjejer rakar sina armhålor. .
jag luktar svett ibland ändå å tänk då hur illa det skulle vara med hår. .
e glad deo finns å jag brukar alltid ha med mig i väskan. .
jag får kväljningar av svettlukt tycket det är vidrigt äckligt. . alltså själva doften. . att man svettas känns inte farligt. .
sen tycker jag inte det är snyggt heller. . inte ens på killar! !!
jag tycker inte killar ska ha går på mage å rygg heller. .
men folk glor väl på alla. . det beror väl å Vad just den personen reagerar på. . vissa tycker det ser konstigt ut med hår andra med t tjocka. . andra glor åå smala.. någons glasögon, tröja, skor, väska. . herregud folk glor jämt å jag kan åxå glo ibland. å hur ska de veta att jag kanske tycker att jävlar vilken snygg väska eller fyfan va du e ful :-)
så jag kör på mitt egna race. . jag har det jag gillar å gör så som jag tycker e snyggt å skiter fullkomligt i om någon glor.. vill jag ha hår under armarna så skulle jag ha det även om det går emot normen. men nu e jag nog ganska fostrad av media så jag gillar inte hår :-D

2013-03-10
osisen
osisen

Jag rakar armhålorna för att jag får eksem på vintern och måste komma åt att smörja där. På sommaren rakar jag ben och under armar, folk glor ju ihjäl sig om man har hår under armarna! :-(

2013-03-10
emcb
emcb

Behöver jag ens säga.... iPhone....

2013-03-09
emcb
emcb

Visst är det sorgligt! Vi lär bota barn att våra kroppar är fel. En kvinna kan inte ens föda barn utan fundera över om hon borde vara rakad där nere. Barn och tonåringar tar bort allt hår, även på armar. Har en vän vars dotter inte vet hur hon ser ut med hår eftersom alla rakar så fort fjunet dyker upp. Vem vill se ut som ett barn mellan benen? Jag ansar på längden och kanterna men skulle aldrig ta bort allt, jag är ju en kvinna! Och skulle tycka att den kommande diskussionen med mina söner då de ser att jag inget hår har skulle bli väldigt besvärlig :-)

2013-03-09
emcb
emcb

jag rakar alltid allt utom "tofsen" högst upp om ni fattar. jag tycker det ser porrigt ut att ta bort allt, men både jag och mannen tycker det är fräschast utan hår där det händer grejer, om ni fattar. ;)

jag kände mig fram när magen blev för stor för att se.

2013-03-09
mickelina81
mickelina81

Jag raknade inte mig när jag var gravid men gör det annars tycker det fasnar blod när man har mens. Men nu har jag provat med att vaxa kliar inte när det växer ut och huden blir Inte irriterad.så tror jag att det är så att det är bara en själv som bryr sig om hur man ser ut där nere.

2013-03-09
Jennyelbl
Jennyelbl

Ååh vem bryr sig.. Inte barnmorskorna iaf ;) o de dröjer nog ett tag efter förlossningen min sambo går checka läget iaf ;p nä fy för art raka.. O kanske klia.. Samtidigt om man spruckit o ska läka!! Just My Word!!

2013-03-08
Linz
Linz
Barn på 2 år och 7 månader

Jag lät det växa vilt sista tiden. Jag tänkte att bm kanske skulle skälla på mig om jag var rakad, och dessutom kändes det inte fräscht att få in blod och annat mysigt i eventuella småsår som kan bli när man rakar. Att det skulle vara pinsamt gav jag blanka fasen i! Ni ska trycka ut en unge ur muttan och ni bekymrar er över lite hår?? Ni har nog ingenting därnere som inte barnmorskan sett förut, det kan jag lova er. Hehe. Lycka till alla som väntar! :-)

2013-03-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

En vän till mig fick en ordentlig utskällning för att hon vs rakad vilket jag tycker är jätte elakt av bm jag tycker man ska känna själv hur man vill göra där nere :) själv kommer jag köra på rakat då jag trivs bäst i de..

2013-03-08
Barafija
Barafija

Haha, jo jag duschade också. Fast efter 1,5 dygn efter.. Kunde tyvärr inte innan, så var bra att muffen va rakad minst sagt. Men bästa duschen i mitt liv! ;)

2013-03-08
jessicamalin
jessicamalin

Förr så var det rutin att alla kvinnor, som skulle föda, rakades innan av en bm... Sedan kom man fram att det inte fanns någon anledning alls att göra det utan att det snarare var bättre om man behöll könshåret då det är större infektionsrisk för mamman om man är rakad bl.a.....

2013-03-08
emcb
emcb

Jessicamalin: jag vet inte hur du gjorde efter förlossningen men jag duschade i alla fall ;-)

2013-03-08
emcb
emcb

Jag rakade, och tackar Gud för att jag gjorde det. Känner mig inte fräsch annars med tanke på allt fostervatten och annat mysigt som stelnar till ... ;) Jag kände mig liksom fram! :)

2013-03-08
jessicamalin
jessicamalin

Jag rakade inte, mer än bikinilinjen. Vem bryr sig om vad bm på fl tänker? Varken jag eller bm tänker på könshår när det ska födas barn! Och det är mer naturligt att föda barn med hår än utan, trotts allt så naturen skapade oss! När jag kom hem ifrån bb och såg snipan igen rakade jag lite mer för min egen skull. Tänk inte så mkt, föd barn istället ;-)

2013-03-08
emcb
emcb

Jag tänker göra en brasiliansk vaxning någon/några veckor innan och även hel vaxa benen.
Hatar hårstrån och är jobbigt nu och raka sig :P haha. Så tänker unna mig det! :)

2013-03-08
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag talade mej hela tiden båda min graviditeter.. jag klara inte hår det kliar så jag rakade på å var således rakad på förlossningen men det va ju knappast för bm:s skull ;-)

2013-03-08
osisen
osisen

Eftersom det börjar klia på mig så fort det växer ut så rakar jag mig alltid men det är för tullfälligt jäkligt svårt med magen i vägen får gå på känn lite ;) tror för övrigt att personalen absolut inte bryr sig...

2013-03-08
Idussen
Idussen

Jag hade rakat men det var stubbigt tro mig dom struntar i det. Det är nog mer vi som är nojiga 😜

2013-03-08
babybo
babybo

Det händer nog äckligare saker än att de får se lite hår, under förlossningen alltså.

2013-03-08
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...