App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Börja handla?

När kan man egentligen börja handla vagn och sånt? jag är bara i vecka 17 men jag och min pojkvän ska handla begagnat från min kompis och måste hämta och köpa sakerna innan hon flyttar. Är det för tidigt att göra de någon gång de närmaste veckorna eller vad tycker ni? hur tidigt handlade ni? Vill ju samtidigt sprida ut kostnaderna så man slipper handla allt på samma gång.

2013-03-08
Middyr
Middyr
Bebis på 11 månader

Jag är i vecka 24 och ska titta på barnvagn idag pga leveranstiden. Men kläder och leksaker får nog vänta ett tag till :)

2013-03-12
Frandersson1
Frandersson1

Jag tycker att ni kan handla saker när ni känner för att det känns dax, vi åkte till Ullared när jag var i v21 och handlade massor till bebisen i magen men då hade jag redan handlat lite kläder innan, första bodyn köpte jag i v14. Vagn beställde vi i v25 eftersom de var lång leveranstid, säng köpte vi runt v31 och skötbord v36. Det är skönt att ha de mesta klart så tidigt som möjligt eftersom man inte vet hur jobbig graviditeten kommer att bli. Från v32 så började allt bli jättejobbigt och jag var väldigt glad över att alla stora saker var inhandlade bara lite små saker kvar så som blöjor,salvor osv

2013-03-10
Gabriiellla
Gabriiellla

Jag började handla kläder innan vi ens plussade. Såg jag något fint plagg o d dessutom va på rea så köpte jag det. Hade en liten låda full med kläder. När vi sedan plussade då kikade jag igenom min lda då och då och blev så glad över alla minikläder. Mer kläder samt annat köpte vi lite då och då. Dyrare saker som vagn osv köpte vi efter RUL när vi visste att allt va ok o bara en bebis i magen. Jag tycker det är jätteroligt att handla babykläder. Hade gjort det hela tiden om d gick :) då min lilla låda med kläder har blivit en byrå med kläder nu 6 veckor innan BF :)

2013-03-10
Adde86
Adde86

Vi började lite smått efter rul i v 18. Börja när ni vill. Ni är ju förbi de magiska 12 :-)

2013-03-10
mrsme
mrsme

Jag är i vecka 25 jag började handla idag :)))))

2013-03-09
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år

Tack för alla svar!:)

2013-03-08
Middyr
Middyr
Bebis på 11 månader

Det finns inget rätt eller fel. Handla när ni vill handla, det är väl jätte bra om ni kan börja köpa lite och som du säger sprida ut kostnaderna! Bry er inte om vad andra tycker, gör det som ni vill!

2013-03-08
emcb
emcb

Jag köpte inget förrän v 25 sen köpte vi säng och skötbord i v 30 övriga bebissaker i v 34 och var och hämtade vagnen i v 36 vi köpte allt nytt så vagnen var ju 12 veckors leverans på. Det är ju upp till var och en när man ska börja men man kanske ska vänta tills man vet om det är en eller två i magen och har man hittar begagnat så är det bra att hämta ut en ny vagn och bilbarnstol kan ju vara dumt för tidigt eftersom garantin börja gälla från den dagen man hämtar den. Vi delade kostnaderna så vi jan få ny lön mellan varje stor grej typ :)

2013-03-08
Idussen
Idussen

Känner du att du vill handla så är det klart att du ska det! :) vi har inte börjat handla än men varje månad lägger vi undan pengar så att vi framöver kan lägga ut på det vi vill ha och jag fönstershoppar så att ögonen brinner. :) det finns ju så mycket! :)

2013-03-08
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...