App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Danderyd sjukhus??

Hej, har en fråga till er mammor som har fött på Danderyd sjukhus. På vanliga bb- avdelningen får man ett eget rum eller delar man rum? Samma fråga fast bb-hotellet? Det kostar mellan 200-500 för partnern att stanna på bb-hotell/natt tkr ni det är värt det eller ska man bo på bb-avdelningen då partnern får vara på besök morgon till kväll? Bf om 12 dagar och har lite ekonomi problem? Har även hört om man är på bb hotellet måste man ta med sig allt själv typ som mat eller köpa mat, blöjor åt bebben men på bb avdelningen får man tydligen grattis blöjor, bindor mat osv där, vet ni om detta är sant? Lite trist om man går på bb hotellet och får ingenting? Skulle vara tacksamt om jag fick så många svar som möjligt :)

2013-03-07
zeynom
zeynom
Barn på 3 år och 3 månader

Okej tack så mkt för svaren :)

2013-03-07
zeynom
zeynom

För att svara på din fråga, när vi fick våran son så sov han inte mer än kanske tjugo min i stöten och bara om man gick omkring med honom. Då var det ganska skönt att vi var två! Nu födde jag inte på Danderyd så kan inte svara för det andra men hur barnet sover kan man omöjligt veta innan. Men man klarar det ju givetvis själv om man måste!

2013-03-07
Leiijha
Leiijha
Barn på 2 år och 11 månader

Vi väntar på beslut, så just nu bor vi hos min mamma, och hade inte tänkt stanna länge på sjukhuset, det jag ville komma fram med min fråga var; är det stort behov av pappa under natten, för då lär man ju sova under natten. Det är vad de flesta säger så då behöver man inte betala för att han ska sova där om han kan redan vara där från morgon till kväll..

2013-03-07
zeynom
zeynom

Ja det får du jätte gärna tycka, om både du och din sambo/man har inkomst så är det väldigt lätt för dig att prata. Men för andra som varken har jobb eller bostad så är det rätt så svårt alla har inte lika tur som dig.

2013-03-07
zeynom
zeynom
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...