App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blödning...

Har gått 8+2 veckor och idag kommer det bruna flytningar... Blir så himla stressad och orolig. Och då ska ändå tilläggas att jag hade likadant förra graviditeten och födde en frisk dotter... Men det behöver ju inte betyda att jag inte får missfall den här gången... har haft en jobbig graviditet hittills och varit extra orolig för missfall... Finns det andra som haft blödningar tidigt men ändå behållt fostret? Vilka är tecknen på missfall? När bör man söka vård?

2013-03-06
ChildofJune
ChildofJune

jag skulle kolla upp det. behöver inte vara missfall. Jag känner en som fick en blödning, hon hade lyft lite tyngre på jobbet en dag och fick en blödning dagen efter. Hon åkte in och kollade upp det och fick ligga inne en vecka men inget missfall. Däremot så sa de till henne att hon skulle kolla med bm på när det var dags att föda om det eventuellt fattades en bit av moderkakan och det gjorde det.

Kolla upp

2013-03-06
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 29

Jag blödde runt tiden för mens de första 16 veckorna med mina två första barn... Så första sonen visste vi inte ens om först, fick flytta fram fyra hela veckor med bf vid rul v.18... Med andra sonen blödde jag även i v.36, vi åkte in till fl och gjorde ultra där... Men allt var så bra varje gång... Graviditeterna gick bra och barnen friska :)

Tredje och fjärde barnet blödde jag ingenting alls...

2013-03-06
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

har också haft missfall en gång, efter mina 3 barn, jag ringde o sa att det var första gången jag blödde (o det var liiite blod), fick höra "avvakta" men jag kom in ändå till gynakuten. gjorde vul o det visade missfallet. är du orolig strunta i vad de säger, jag skulle åkt in för att kolla lycka till

2013-03-06
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 10 månader

Brunaktiga blödningar tyder ju på gammalt blod. Ett missfall skulle ju generera färskt blod, dvs klarrött blod. Själv har jag klarat mig från blödningar men det finns tonvis med kvinnor som fött friska barn trots blödningar. Men ring din bm om du känner dig orolig, kan vara skönt att få prata med någon kunnig.

2013-03-06
Yrwen
Yrwen

Kan ju tillägga att jag var till gynekologen vid blödningen vid första graviditeten och gjorde ett VUL, men fick tillsagt att jag inte hade behövt komma akut utan hade kunnat avvakta eftersom jag hade så små blödningar...

2013-03-06
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...