App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Klippa hår

När jag första gången skulle klippa sonens hår så fick han leka med hårklippare och även starta. Sen klippte man lite och sen fick han leka igen. Eftersom han förstod att det inte var farligt så har det gått jättebra. Likadant gjorde jag med min minsta och han var runt 1 år när vi skulle klippa han. Då gjorde vi likadant och det går kanon. Man kan även plocka fram nån leksak som man bara får ha när man klipper sig.

2013-03-06
Brunet_tj
Brunet_tj

jag som är utbildad frisör och jobbat som det i några år brukar be mina kunder med små barn gå runt o kolla lite i salongen innan man sätter barnet i frisör stolen oftast är de ju lite små läskigt med nya ställen, många barn tycker de ibland känns tryggast att sitta i mamma eller pappas knä när dom blir klippta och oftast brukar de funka jätte bra.. vi erbjuder även våra kunders barn att kolla på film under klippningen för då sitter dom oftast still och konsentrerar sig på filmen. Har även vart med om många barn som vill känna o klämma på våra kammar o klämmor (klämmorna ser ju nästa ut som krokodiler, och de är jätte kul!)

lycka till med era barns klippningar :)

2013-03-06
Barafija
Barafija

Skulle inte funka här, dels så hade stora tjejen knappt nåt hår före 1,5 år och dels så är hon livrädd för allt som låter illa....

2013-03-06
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...