App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Föräldrar runt eslöv??

hallå där! :D är en glad tjej på 23år som letar efter vänner haha hur det nu låter :P Jag flyttade ut till lilla Marieholm för kärleken där jag nu bott i ca 2 år men kommer längre uppifrån ca 36mil upp :) .. känner väl mest killens kompisar å så och inte så många som har barn av dem och det känns lite tråkigt nu när man själv har fått en liten kille här.. Så det jag ville var ju att hitta nån/några som bor i närheten som vill prata och kanske träffas.. hmm känns som jag sitter å skriver på nån dejting sida nu haha :P.. Men det finns säkert mer än jag som känner att dem vill ha någon annan förälder att prata med som kanske förstår lite bättre vad man pratar om :D..

2013-03-06
fiiida
fiiida

Hej på er tjejer! I september kommer den lill* skulle varit trevligt om man hade kunnat träffas och hittat på något tillsammans alls vi som bor i närheten av Eslöv eller i Eslöv. Skulle varit skoj eller vad säger ni?

2013-05-15
septemberunge
septemberunge
Bebis på 6 månader

Jag är 20 år, 21 nu till sommaren, till en pojke på 7 månader. Vi bor strax utanför Helsingborg och det hade varit jättekul att träffa andra mammor och barn.

2013-05-08
TanjaGoeransson
TanjaGoeransson

Hej Kattenpysen!! ja vi gick på Bvc där uppe förut men eftersom det går buss så nära kärråkra så byte vi dit i stället men vet inte om dem med har nån sån verksamhet där faktiskt och såg faktiskt i dag att det finns nått här i Marieholm så man får väll kanske gå dit å ta sig en liten titt:D.. Hur gammal var din son när ni började gå till öppna förskolan?? :)

2013-03-13
fiiida
fiiida

Grattis till graviditeten Rebbbecca! hoppas du får en underbar graviditet :).. och säg inte (bara i vecka 10 ) för snart ligger du där på förlossningen och undrar vart tiden tog vägen hihi :D.. Det är ju skönt att det finns några i din närhet som förstår i alla fall, alltid skön att det finns nån.. Hur gammal är du föresten? Kävlinge hmm det är där man kör förbi när man ska till center syd har jag lärt mig hahaha..

2013-03-13
fiiida
fiiida
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...