App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Begagnat oftast bäst!

Vi har bara köpt begagnade saker till kommande bebis. Skötbord, barnvagn, Snuggle Nest, babyskydd, babysitter. Allt detta för 2100 kronor, och då är det fina märkesvaror som knappt ser använda ut! I detta konsumtionssamhälle så känns det verkligen bra att kunna handla begagnat. Jag skulle dock aldrig göra avkall på säkerheten. Babyskydd skall ju t ex inte vara äldre än 5-7 år. När det gäller barnvagn är det viktigt att kolla att bromsar fungerar etc. Men annars kan jag verkligen rekommendera begagnade saker. När man sedan säljer dem vidare så har man igen nästan hela summan som man köpte allt för. Det kan man ju inte få om man inhandlar allt nytt och sedan säljer det.

2013-03-06
annacilla12
annacilla12

Nej det brukar väl vara använda som dom hyr ut? Dom kan ju inte hyra ut nya hela tiden då gör dom ju ingen förtjänst på det och då finns det ingen mening gör dom att ha den tjänsten ju

2013-03-24
Idussen
Idussen

På alla ställen jag ringde o kollade som hyrde ut så hyrde dom ut såna som redan var använda! Så nej, alla hyr inte ut nya!!

2013-03-24
jessicamalin
jessicamalin

(null)

2013-03-24
RebeckaAKB
RebeckaAKB
Barn på 3 år och 11 månader

Jag tycker absolut man kan köpa begagnat babyskydd. Bara man tar av klädseln och noga kollar att plasten och frigoliten är intakt.

2013-03-10
MammaT1
MammaT1

Jag förstår inte riktigt hur det skulle vara säkrare att hyra bilstol från bb eller försäkringsbolag? Har inte de använts av ännu fler barn eller?

2013-03-10
MammaT1
MammaT1

De finna nog väldigt många pengakåta människor som skulle sälja vad som helst!!! Folk är inte kloka.. Just saying! ;)

2013-03-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Absolut! Och det hade jag med, eller hur? :) Nemas problemas här! Alla är ju olika o har olika krav, min brio happy hade bra finesser också och jag hade egentligen bara kravet att den skulle vara säker och det är den! :) Självklart ska man vara försiktig med babyskydd då alla säljare inte är o lita på.. Kan va så att alla heller inte har råd o köpa allt nytt, vi har inte det o har köpt det mesta beg :) babyskyddet hyrde vi gratis av Länsförsäkringar, billigare än så kunde de inte bli ;)

2013-03-06
jessicamalin
jessicamalin

Liiiite negativt här ovanför tycker jag! Vi köpte också det mesta begagnat och de funkar alldeles utmärkt! Man behöver inte ha en vagn för 10000, vi köpte en för 1500 som var ett år gammal och sonen åker lika bra i den! Snuggle nest köpte vi också beg, tvätta tyget o sprita av det som inte går o tvätt så funkar de också utmärkt!! Heja begagnat! :)

2013-03-06
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...