App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sexgalna!

Hejsan alla sexgalna libero tjejer/kvinnor! Nu är det så att jag vill ha tips på hur man ska kunna känna sig sexig när man går med värsta magen och ser ut som en fet ko! Det här med att ha sex när man är gravid tycker jag är svårt! Jag tänker mest på att jag är så sexig just nu så det går knappt! Och sedan så börjar magen vara i vägen! Hur ska man gör då? ;)

2013-03-05
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 10 månader

Jag har älskat min mage under graviditeten och min sambo hävdar att jag är sexig med mage och allt dock börjar sex bli jäkligt jobbigt men doggy eller Ruda funkar bäst men har ju ingen kondis längre sen ser jag till att sambon har det bra ändå ;)

2013-03-05
Idussen
Idussen

Jag tyckte det var svårt att hålla ångan uppe när bebis helt plötsligt började med gympa i magen, lite svårt att hålla focus... Blir helt fel ju. Men annars släckte jag lampan och sexade på ändå :-)

2013-03-05
emcb
emcb

alltså jag känner mej aldrig sexig.. varken med eller utan mage. :-) men jag har sex ändå ;-)
men ingen av oss var speciellt sugna när magen blev lite större. .
tycker inte man ska tvinga sig själv att vilja ha sex utan e man inte sugen så e man inte. . det e ju bara en kort period. .
sen kan man ju jobba på det efter istället om det är svårt å komma igång igen för man kan ju inte leva celibat resten av livet bara för man fick barn :O

2013-03-05
osisen
osisen

Jag tänker mest på att jag är så osexig ska det stå!!

2013-03-05
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...