App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad ska ni göra idag?

Jag ska köra stora till förskolan. Sedan ska jag ta hand om liten som fortf är sjuk. Själv har jag fått ont i halsen så ligga på soffan och titta på Bolibompa en stund känns väldigt lockande. Får kanske umgås lite med tvätten också. Borde ringa lite tel. samtal oxå.

2013-03-05
emcb
emcb

Idag tog vi en lång promenad ute i solen hur härligt som helst. Sen handlade jag och maken och lillen lite blöjor och kyckling. Nu försöker jag lägga lillen. Hoppas alla får en trevlig kväll.

2013-03-05
babybo
babybo

Norrlänning: åhhhh vad underbart det låter!

Här har solen strålat idag och nästan alla snö är borta. Fåglarna kvittrar härligt. Blev en promenad med liten i vagnen, han är ju sjuk och han sov faktiskt bättre halvt sittandes i vagnen än han gör i sängen, den är ju upphöjd men han glider bara ner. Så han fick sova i 90min idag, hoppas det gör någon nytta bara!

2013-03-05
emcb
emcb

dammsuga tvätta gå till banmorskan kl 13

2013-03-05
3barnmamma
3barnmamma

jag ska till öf om en dryg timme, första gången just där, men en mamma från dagmamman skulle dit så jag ör iaf inte ensam :) Ev in till stan då lillan ska få vara med i en studie. Tvätten går för fullt, lillan sover och stora tittar på film.. Kanske borde gå och klä på mig själv nu??

2013-03-05
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...