App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mjölkstockning nu, efter slutat pumpa för 2 dagar sedan?

Jag slutade tvärt att amma i onsdags (efter att ha helammat) och fick börja pumpa ut det värsta för att inte få mjölkstockning. Torsdag pumpade jag 50 ml på varje bröst för att bara kunna släppa på spänningen, fredag ungefär hälften, lördag blev det bara lite på vänster medan jag inte kunde få ut mer än en droppe på höger. Jag känner att mjölken fortfarande rinner till då och då under dagarna, amningsinläggen behövs om man säger så. Det har ömmat lite i dem om man rör dem, men har inte känt att jag behövt pumpa. Men idag har jag börjat få ont i höger bröst. Liksom sticker i den och får dra andan när jag ska bära barnen. Jag känner inga knölar och de är inte sprängfyllda längre. Men kan det vara mjölkstockning på g ändå eller kan det vara nåt annat?

2013-03-04
xLillaMy
xLillaMy

Idag har smärtan hoppat över till det andra bröstet (?)

2013-03-05
xLillaMy
xLillaMy

Jag slutade amma för ca 6 månader sedan. Men jag tror att det faktum att jag fick barn med 14 månaders mellanrum gjort något med hormonerna. Med ett tag tror jag det menas några veckor tills det är helt borta.

2013-03-04
jika686
jika686

Vid mjölstockning känner du en eller stora hårda klumpar, stort som ett ägg. Vid det området blir brösten riktigt rött och varmt. Du får hög feber väldigt fort oftast innan knölen kommer. Man känner sig otroligt sjuk vid mjölstockning så det låter inte som att du har fått det. Avvakta, annars ring amningsmot. de är proffs!

2013-03-04
emcb
emcb

Hur längesen var det du slutade då? Och hur länge är ett tag? :/ Ja, så fort mannen kommer hem ska jag duscha hot hot hot!

2013-03-04
xLillaMy
xLillaMy

Den smärtan känner jag igen. Kan säga att jag fortfarande har den. Men om det är samam för dig som för mig vet jag inte... Min bm sa helt enkelt att det kunde göra lite ont ett tag efter man slutat amma men du kanske borde duscha varmt då och då ifall det är något på g?

2013-03-04
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...