App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har tagit tjuren vid hornen. . På lördag ska jag göra synundersökning

jag har glasögon som jag hatar . . jag ser så mycket bättre med dem och saker blir så skarpa å fina. Men eftersom jag inte tycker att jag passar i glasögon är det endast vid bilkörning som de används fast jag ibland känner att jag skulle behöva dem mer. . har letat i varenda glasögonbutik efter ett par jag gillar men det e omöjligt! hittade ett par Ralph Lauren som var ok. . förutom att det va grönt på bågen :-( så nu har jag gett upp. . ska prova ut linser på lördag.. jag hoppas det funkar å blir bra. . ska bli skönt att kunna se klart hela tiden fast jag antar det kommer kännas ansträngt i början innan ögonen vant sig. känner mej gammal trots att jag vet att det inte betyder att man e gammal

2013-03-04
osisen
osisen

Använd inte linser så. Syretillförseln är bara tillräcklig för Max 29 nätter. Sen samlas det mycket saker på linserna (bakterier, smuts, fett, smink...) som ger en kraftigt öka risk för infektion. Inte så fräscht heller, som att används plåster eller bindor flera gånger om... Var rädd om ögonen. I värsta fall får du en komplikation som gör att du aldrig kommer kunna ha linser igen. Lycka till till alla som ska hitta linser eller glasögon, jag är övertygad om att det finns nåt som passar!

2013-03-06
Ftotheanny
Ftotheanny
Bebis på 9 månader

Jag behöver absolut glasögon eller linser och trivs inte heller med bågar. Plocka i/ur linser har alltid strulat för mig och tar minst en timme (ofta två), så vanliga linser är inte heller något alternativ.

Räddningen för mig har varit månadslinser som andas och som man inte ska behöva plocka i/ur mer än en gång i månaden. Men helt ärligt så har jag mina inne i ca tre månader innan jag byter, eftersom det känns så bra och ögonen inte blir irriterade. Billigt är det, lite strul och ofta glömmer jag bort att jag egentligen ser dåligt! Mina bekanta anar inte ens att jag har linser.

Kolla upp det, jag köper jättebilligt på nätet.

2013-03-06
Mikka85
Mikka85

Ja jag måste skaffa eftersom jag ofta har ont i huvudet...

2013-03-05
emcb
emcb

Jag är likadan! Behöver också glasögon men trivs inte med det. Dock har jag lättare att hitta snygga bågar men problemet är att jag helt enkelt inte gillar att ha glasögonen på mig, i te hur det ser ut. Har provat linser men usch vad bökigt. Borde gå till en optiker... Borde...

2013-03-04
emcb
emcb

fast så dåligt ser jag inte. .:-)
Det e inte så illa att jag MÅSTE ha när jag kör bil tex. . Blev dock rekommenderad att ha när jag kör i mörkret av optikern... men visst det blir ju skillnad men nej jag ser hellre dåligt än å har glasögon bland folk. . :O Hur korkat det än låter... men det är sanningen. .

2013-03-04
osisen
osisen

å mamsan va lätt livet hade varit om jag var du! ! önskar jag kunde tycka om glasögon. . tycker andra kan va så snygga i det men jag ska inte ha det!
Jag har varit inne i ca 10 olika butiker å som sagt hittat ett par som kändes 80.. När jag valde det paret jag har idag stod jag å grina i butiken för jag tyckte det va så hemskt att jag skulle behöva ha dem när jag kör bil. . (anledningen till att jag köpte dem)
Jag kan ha dem hemma ibland men jag har dem inte på mig ute bland folk. .
(kanske kan skicka en bild till dej någon dag när jag har dem så får du se osisen som fyrögd )

2013-03-04
osisen
osisen

Du är så kräsen, herregud! :-P Går jag in i en glasögonbutik skulle jag kunna hitta mängder med bågar jag tyckte om.
Hoppas du blir nöjd med linserna iallafall! Min man har haft både och, men han föredrar glasögon. Enligt honom är det smidigare.

2013-03-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...