App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är ni färdiga med barn?

eller vill ni ha fler? Är ni isf överrens du och din make/sambo? Jag kan tänka mig fler men min make är klar och med tanke på att nr 6 föddes nu så känns det som att jag får hålla med.

2013-03-04
jenccy
jenccy

Vi har en på snart 5 månader och vi är överräns om att vi nog vill ha en 2:a oxå men om nåt år..vill njuta av lillan själv först men samtidigt inte för långt fram. Så 2 blir det nog här om allt går som man vill (man kan ju aldrig förutsätta att man kan få fler bara att man fått en).

2013-03-05
ica_86
ica_86

Jag har en dröm om fyra och vi väntar den andra. Det blir förmodligen ett hopp till dom andra två. Vi pratade länge om barn men något kom i vägen och så en nyår så kom min Sambo med ideén och ett drygt år senare var hon född.

När vi skulle få andra så frågade jag min Sambo flera gånger om han värkligen ville innan jag slutade med pillerna. Och så lär det väll vara igen. Vi pratar om saken tills vi är nöjda.

Ett tag under graviditeten så kände jag att blir det en son så blir det den sista. Nu sittre jag höggravid och tänker på fler barn. Jag är sån att med "lite" övertalning så sitter jag snart här med 10st om min Sambo vill det.

2013-03-05
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 1 år och 9 månader

hmmm, vet inte riktigt ärligt talat. nr 3 är en månad gammal nu och när jag var gravid sa jag "inte en endaste skitunge till!" för jag var så himla trött och sur och grinig, men nu när hon är ute är jag inte lika säker faktiskt. det är just graviditeten som är det negativa med det hela. ;) jag skulle nog kunna tänka mig en till faktiskt.

2013-03-05
mickelina81
mickelina81

Här har jag bestämt 3 barn.. Vare sig mannen e me på de eller ej.. Fast de tror jAg han e med på! ;)

2013-03-05
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Vi är inte färdiga! :) Både sambon och jag är överens om att försöka bli gravida igen till hösten, eftersom att dottern hinner då att bli två år gammal innan bebisen kommer och det anser vi vara lagom :) Vi är överens om att tre stycken räcker, men om vi får tre flickor så skulle jag nog kunna försöka igen för att försöka få en liten pojke också :)

2013-03-05
Ung_mamma
Ung_mamma

Jag har 2 små, jag kan tänka mig fler om några år men just nu skulle jag inte orka fler. Känenr mig definitivt inte färdig med barn även om min ork tryter just för stunden. Maken därmeot säger sig vara helt klar, men även att han kanske kan ändra sig allteftersom tiden går..

Vi får se var vi slutar..

2013-03-05
Yrwen
Yrwen

Vi vet inte :-) vi har två. Jag kan tänka mig en tredje om några år. Maken är rätt nöjd men kan tänka sig om jag väldigt gärna vill, problemet är att han i så fall inte vill vänta lika länge som jag.... Vi får se...

2013-03-05
emcb
emcb

Mm jag vill ha fler. Sambon går med på 1barn till jag är väl mer inne på fler än 1 till :) vi har 2barn nu.4år och 2år är dem.

2013-03-04
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Jag har alltid velat ha en son, men så föddes första barnet utan snopp!! Så om nästa barn blir en pojk är vi kanske färdiga. Blir det däremot en flicka till tror jag nog att både maken och jag är sugna på att ge det en chans till. Skulle det sluta med att det blev tre flickor skulle jag ändå vara nöjd. Tre är max!

2013-03-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

vi vill gärna ha ett eller två till men är inte överens om när. jag vill gärna ha nr 2 när lillan är lite över året men han vill vänta tills hon är ca 4. men han säger också att jag får bestämma.

2013-03-04
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

njäe... ska ju föda fyran nu, vilken dag som helst... Jag kan tänka mig en "sladdis" om 3-4 år.
Min sambo var nöjd med två ;-) men vi kompromissade. Skulle vi ha fler enligt honom så skulle vi ha mer plats, så jag accepterade att flytta till hus (längre bort från mina syskon och mamma)...

Men jag har svårt att tänka att detta skulle vara sista... Trots att min kropp håller på att ge upp, men därför ska jag ju låta den vila några år nu :)

2013-03-04
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag känner mej färdig. . Blir det fler barn för mej/oss blir det som familjehem i så fall! ! Det blir inga fler ungar från min snippa iaf:-)
men jag älskar barn å kan absolut tänka mej att finnas som stöd för andra barn i framtiden. .
men jag skulle lätt kunna köra en snipp snipp på mej nu!

2013-03-04
osisen
osisen

Får se hur denna graviditet går först - hoppas vi har två barn i oktober. Skulle nog gärna ha fler, men mår så himla dåligt just nu så kan bara se slutet på denna och får ta ställning till fler efter det. Hade jag haft bra graviditeter hade jag nog kunnat tänka mig 4-5 barn sammanlagt :-)

2013-03-04
ChildofJune
ChildofJune

Nepp, inte klara. Sonen är bara 4 månader så har tid på oss, men minst en till ska det bli innan vi är klara. Och vi är heeeelt överens. Skulle mannen få bestämma skulle jag va gravid igen redan, men får vänta minst ett år tills Bullen jäser igen ;)

2013-03-04
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...