App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont i magen!

I morse fick jag en kraftig smärta i magen, starkast på vänster sida över naveln. Blev helt kallsvettig och jätterädd, gjorde verkligen skitont! Klingade långsamt av, var borta på ca 10 minuter. Har inte känt något mer. Vad var detta? Kramp? Kunde varken ligga, stå, gå eller sitta när detta hände... Är i v 29.

2013-03-02
McLarsson
McLarsson
Bebis på 2 månader

Jag är gravid i vecka 24 .Jag fick samma ont under Naveln och ryggen igår kväll, oh det var so jobbigt kunde inte röra mig med det gick bort om 20 minuter annars tänkte jag ska ringa Ambulansen. Nu känner jag bra och bebisen sparkar och röra sig som vanligt :)

2013-03-02
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år och 4 månader

Ska fråga bm i veckan. Känner bebisens rörelser som vanligt, så nu är jag lugn, men vill verkligen inte att det kommer tillbaka!

2013-03-02
McLarsson
McLarsson

Så fick jag också (på samma ställe)men det var mer som ett hugg så jag skrek rakt ut och det kom när jag låg ner på sängen för att sova. Det hände ca 2-3 gånger men sedan gick det över. Fick aldrig någon förklaring på vad det var men jag skulle tro att det är någon nerv som kommer i klämm eller sträcks ut.

Man kan också få något bråck vid naveln.

Men berätta för din barnmorska och se om hon vet och hon kan undersöka dig.

2013-03-02
Smulan4ever
Smulan4ever

(null)

2013-03-02
Ninja_Jana
Ninja_Jana
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...