App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

så man inte glömmer, ge en bok

De underbara små utvecklas snabbt och det händer mycket i början. Många glömmer bort saker som de har gjort och när det har gjort det. Jag har frågat mina föräldrar/svärföräldrar/vänner etc och det är inte många som kommer ihåg så mycket från den tiden. När de rullar runt för första gången, när de krälar ut ur babygymmet, när de får smaka på mat första gången, första riktiga bebisskrattet, första fot och handavtrycken, listan kan göras lång. Det är ju inte bara roligt för en själv att läsa sådant när de blir äldre, även dem vet jag skulle uppskatta det. Alla barn är ju olika, så får man fler barn så kan det vara roligt att läsa och se skillnaden t ex på vilken mat de tyckte om eller vilken leksak de tyckte bäst om. Många kanske inte hinner skriva varje dag, i början så sover de så mycket men sen när bebisen gjorde något de inte hade gjort förut så skrev jag upp det. Detta har jag gjort med vecka för vecka men nu när hon blev 6 mån så skriver jag 6-7 månader och skriver sen som en liten berättelse om den månaden. Detta ska jag fortsätta med även när de blir äldre och på 18 års dagen så tänkte jag ge boken till henne. Ska även skriva in hur min graviditet och förlossning var. Detta är ju kul för en själv också och läsa och jämnföra olika graviditeter för ingen är den andra lik. Skriv en bok till dig och din man och sen en till varje barn.

2013-03-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 17

jag tänkte mig kanske en bok som är lite tjockare. Jag har inte hittat en som har en fin utsida, tänkte skriva och göra som lite scrapbooking eller hur det stavas. Vill ha en som räcker länge då jag skriva äve när hon blir äldre

2013-03-04
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 17

jag prioriterar hellre bort något annat. Nu är ju inte alla så men att sitta framför tv är ju inte så viktigt tycker jag så då väljer jag hellre bort det. Jag har dock inte hittat en fin bok att skriva i än så jag skriver på adtorn så länge. Det är svårt att hitta någon för jag vill ju inte ha en för liten och för tunn bok. aprilbebis vart har du fått din ifrån?

2013-03-03
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 17

Jag brukar ta en lite stund när hon sover för att skriva lite. Tar man 5-10 min så hinner man skriva ganska mycket. Det är ju roligt även när de blir äldre sen och skriva om semestrar, trotsåldrar och lite annat. När vi kommer från våran trånga lägenhet sen så ska jag börja med hennes album också.

 

Jag har hållit på med mina kort från min uppväxt. Jag har många syskon så jag har suttit och scannat in säkert 600-700 till datorn som jag sen har framkallat för att alla ska få kort. Min mor har sagt att hon ska ta tag i våra album sen vi var i tonåren men det har aldrig blivit av så då gjorde jag egna album.

2013-03-02
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 17
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...