App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Så varför inte?

Jag är så förbannad. För jag ville bjuda förskolan och personalen på glass men det fick jag inte, på mitt barns födelsedag. Varför? Jo, de har fått sådan regel, därför måste de säga nej. Vem har inte råd med 20 kr? Kan man inte få ihop det på 1 års-tid? Varför kan man inte få göra det frivilligt? Det är inte alla som få ett eget kalas med en massa kompisar. Mina barn var jätte glada, när deras kompisar sjöng för dem på förskolan och sedan bjöd vi alla på glass. Hemma pratade dem hela tiden om hur roligt det har varit. Men nu är det stopp för alla dessa barn som tycker att det är så roligt att bjuda på glass och har sett fram att få göra om det. För vissa kanske aldrig har haft ett kalas hemma, allt kostar. Men 20kr har de flesta råd med och det är super kul att ha så många dagis-kompisar med på dagis-kalaset. Så varför inte???

2013-03-01
matglad1
matglad1

Varför måste man bjuda på glass? Varför måste ett födelsedags firande kretsa kring att äta? Hos oss har de gått över till frukt, barnet får ta med frukt gärna en exotisk. Barne älskar det! Och sedan sjunger alla för födelsedagsbarnet, barnet får sitta på en spec stol, välja lek och de berättar en spec födelsedags saga för huvudpersonen. Blir tokig på att just ätandet ska definiera ett bra firande!

2013-03-01
emcb
emcb

Det är inte tillåtet på vår förskola heller, på grund av allergier. Tycker att det är mycket bättre än att något barn ska behöva sitta utan när alla andra äter.

2013-03-01
ChildofJune
ChildofJune

Jag arb på fsk, vi har inte heller glass. Hels kommunen sagt stopp, vilket jag tycker är bra! Vi har sagt att om man absolut vill kan man ta med sig max två påsarpopcorn el lite frukt! Annars görvi andra saker för att uppmärksamma barnet! Mkt roligare, vi behöver inte tänka på allergier och föräldrarna behöver inte köpa nåt... Och firandet behöver inte vara kopplat till ätande!!!

2013-03-01
Mararo
Mararo

på v åran förskola har de haft flera barn med diabetes å en del överviktiga barn så de beslutade att glass får man äta hemma.. de uppmärksammar barnet med sång och annnat på födelsedagarna..
dessutom e det svårt med allergier å annat åxå..

2013-03-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...