App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Begagnat!

Att köpa begagnat ger dig så mycket mer! Jag har köpt väldigt många plagg till den lilla i magen på Tradera och på loppis. Jag har passat på att köpa i stl 50 och 56 billigt för att sen ha pengar kvar när det behövs lite dyrare grejer. Tänker även köpa barnvagn begagnat för att spara minst 5000:- Gäller bara att kolla att det är en schysst vagn, och jag har dessutom provkört vagn med det chassi jag vill ha :)

2013-03-01
Tigran
Tigran

vi köper det mesta begangnat förrutom skor och overaller/jackor.nån enstaka overall begangnat har det blivit.

nyss köpte vi 2st tripptrappstolar för 700kr.

de vagnar vi har, har kostat 2675kr :) 4 st har vi.2 sulkys,1 syskonvagn och en enkel.haft en tvillingvagn innan dess och en enkelvagn som fick säljas då vi väntade tvillingar.

2013-03-02
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 30

Jag köper sällan begagnat och jag lägger inte mer pengar än min vän som bara köper begagnat. Min nya vagn kostade inte 5000kr. Jag köper kvalitetskläder som barnen ärver. Min vän köper mer kläder än mig eftersom det är billigt och de håller inte till flera barn så hon får köpa mer.

2013-03-02
emcb
emcb

Hej alla! Begangnat i all del, jag har köpt kläder, åkpåse mm via blocket/tradera men allt jag köpt har fått ligga i frysen 1v sen tvättmaskinen och sen kan jag gå igenom det, idag sprids vägglöss och annan ohyra genom stoppning o kläder. Jag förstår att Ingen vill sprida sånt med vilje men det är så lätt hänt. Så för eran egen del tänk på att frysa in det ett tag och syna alla plagg efter potentiella ägg, det är inte att vara nojig. Det kostar skjortan att bli av med vägglöss tex. Lycka till och hoppas ni hittar lika många fynd som jag gör!

2013-03-02
Yraldi
Yraldi

Dessutom så har man blivit av med många gifter sen tillverkningen om man köper begagnat :-D

2013-03-01
Betty86
Betty86

Jag har precis köpt barnvagn (brio), en babybjörn sele, täcke, kudde och skötväska m.m för 3500 av en jobbarkompis. Jag bor ute på landet och kommer vara mycket i skogen, så för mig känns det naturligt att köpa begagnat.
Dock har jag varit inne på emmaljunga väldig länge då min bonus son har en sulkyn i det märket och den är väldigt stabil. Men köper man begagnat är det ju inget som säger att man inte kan byta om den om man känner att den inte passar. Man förlorar ju inte lika mycket pengar när man säljer det. Tycker jag har gjort en bra affär och ångrar jag mig om vagnen efter ett tag kan man ju alltid söka nytt. :) Blocket är ju perfekt.

Dock är jag lite osäker på hur jag vill göra med babyskydd till bilen. Det känns på något sätt lite för riskabelt att köpa begagnat.

2013-03-01
sandskog
sandskog

Jag hade tyvärr ingen kvalitativ loppis att handla babysaker på. Det svåra med t.ex. blocket är att de flesta säljer babykläder som flick- eller pojkkläder. Vet man inte könet på barnet eller vill ha neutrala kläder så är det väldigt svårt att hitta, på nätet eller i butik, tycker jag. Vi har köpt mkt på rea. Men barnvagnen satsade vi på o sparade inga pengar för den ska vår första bebis nu ha och sedan tänkte vi ha den för kommande bebisar oxo. Men det är fantastiskt när man kan fynda med goda resultat :)

2013-03-01
Adde86
Adde86

Så tänker jag med! Men när det gäller saker som står för säkerhet köper vi nog nytt. Men kläder och prylar finns det så fint begagnat! :)

2013-03-01
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...