App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Galieve mot halsbränna!

Någon som testat och tycker det smakar skit! Jag testade nyss och jag håller mig när jag tuggar på dom från att kräkas! Dom smakar pepparmint så det är ju inte riktigt smaken som är farlig utan konsistensen! Nu hoppas jag verkligen att det fungerar annars har jag tagit allt i onödan, det där va sjukt vidrigt (Det är tabletterna jag testat)

2013-02-28
FriidaN
FriidaN

Har tagit Galieve. Det funkar för mig men det är verkligen äcklig konsistens på den. Fastnar i tänderna när jag tuggat på dom så jg måste fram med tandpetaren. Men hellre det än den otroligt jobbiga halsbrännan.

2013-03-06
Adde86
Adde86

Hej,

Galieve och gaviscon är värdelöst. Har använt lite, och det kan fungera, men med ordentlig halsbränna så spelar det nästan ingen roll. Testa Omeprazol istället. Jättebra. Man tar en tablett på morgonen, sväljer med vatten, så räcker det i 24 timmar. Finns receptfritt, men blir tydligen billigare om man kan få det utskrivet på recept.JAg har tagit varje dag i över en månad. Fungerar klockrent.

2013-03-06
Tummetott
Tummetott

Adde: jag tror det funkade för mig och blev bra nästan på en gång! Men de smakar fan och jag tog bara två tabletter! Du ska ju ta mellan 2-4 efter mat eller när du går och lägger dig! :)

2013-03-01
FriidaN
FriidaN

Min halsbränna började på allvar någongång runt v 20. Köpte gaviscon och både drack och tuggade (smakade F A N). Runt v 27 (som var jul veckan) köpte jag samarin för att kunna äta julmaten, det bästa jag gjort. Idag sover jag lätt sittandes och har alltid ett glas vatten och samarin-påsar bredvid sängen. Samarin är mycket godare och lättare att ta än de andra drycker och tabletter mot halsbränna. Fungerade klockrent för mig :-).

2013-03-01
misspurple
misspurple
Barn på 2 år och 11 månader

Det där hjälpte inte på mig, om det hjälpte så kom halsbrännan tillbaka efter tio minuter så jag rekommenderar losec mups. Från att ha halsbränna hela tiden så försvann den och behövde bara ta två piller i veckan ungefär

2013-02-28
Liisa89
Liisa89

Jag ligger här med halsbränna o undrar varje kväll varför jag inte tog mig till apoteket o köpte nåt mot halsbrännan. Känner mig som en drake utan eld. Hur lång tid ska det ta innan det verkar? Måste nog oxo testa det för flera halsbrännenätter vill jag slippa.

2013-02-28
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...