App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

magkänslan är tillbaka?!

VARFÖR?? I början på graviditeten var jag säker på att det låg en tjej i magen... efter rul i v.18 sa de pojke. Sen dess har jag vant mina tankar till att det är en fjärde pojke. Och jag tycker att jag har blivit bekväm med tanken (trots att jag önskade en flicka) och har känt mig glad över att få använda favoritkläderna igen :) ...sen har sambon sagt att vi kör en "sladdis" om 3-5 år. Men den senaste veckan har jag enbart drömt om flickförlossningar, bebisar i rosa kläder... Och inatt drömde jag att bm sa "idag kommer du föda din dotter" och allt känns så motsägelsefullt när jag "vet" att det är pojke. Mina bekanta hjälper ju inte till när de säger "nä, jag tror ul hade fel, det är tjej nu!", "men du vet väl att ul har fel ibland!", "det är ett flickår i år, du kanske blir överraskad!", "du ser annorlunda ut denna gången!"................. till och med min bm säger "nja, jag tycker du bär magen annorlunda denna gången, och du känns inte som du har gjort förut!" Mitt huvud håller på att explodera nu... igen!! Gaahh, orkar inte spekulera!! Bara 12 dagar till bf... Försöker att hålla mig upptagen med annat så jag slipper tänka... Oavsett så vet vi ju snart. VARFÖR skulle dessa tankar komma tillbaka NU?? Jag som mådde så bra och kände mig stabil... men, men... är frustrerad inombords, igen. Nollställd. Vet inte hur jag ska göra, reagera, tänka... Frågade min systerson som är 5 år... Vad han trodde jag hade i magen. Hans svar var "Jag tror att det är en bebis!" Klockrent! En BEBIS :D (...sen sa han "...och jag tror att det är en tjej." Ingen har gissat pojke.

2013-02-28
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Till: NasreenKohi . Jag hade en låg hormonrand över magen, dvs att den gick över naveln. Till mig gissade i stort sett alla på att jag skulle få en pojke. För att jag hade en pojkmage osv... Men inte då, ut kom det en liten flicka. Så jag tror inte på magform, hormonrändet etc.. Gå på magkänsla! Kram

2013-03-08
Hannis89
Hannis89

NasreenKohi: Enligt skrocken sägs det att syns inte magen bakifrån=pojke , men smala ben=flicka.

2013-03-07
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Svar????

2013-03-06
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år och 3 månader

Jag är gravid i vecka 25 jag haren liten magen och det syns inte alls från baksidan att jag är gravid. mina ben och armar har blivit smala ... JAG vill ha en pojke .... Vad tänker ni??? Tack för alla svar !!!

2013-03-06
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år och 3 månader

jag har tre tjejer. har alltid drömt om pojkar när jag var gravid...

2013-03-06
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 10 månader

Jag har ett mycket svagt streck... Men med de tre första hade jag starkare, eller tydligare streck... Detta känns som att det är kvar från förut, att hormonranden aldrig hann blekna... Men... varje graviditet är unik för varje kvinna... Jag tror att man bara kan jämföra sina egna graviditeter.

Men nu är jag trött på att vänta!! Nu vill jag veta, och få min bebis. Oavsett kön! Även om önskan kvarstår, så är jag precis lika lycklig för det lilla livet, för h*n är MIN.

2013-03-05
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Jag har inget brunt streck, men väntar en pojke!

2013-03-05
Zessan
Zessan

De som har en brun streck på magen över naveln de väntar pojke de som har ingen brun streck precis över naveln de väntar flicka....

2013-03-03
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år och 3 månader

Jag är gravid i vecka 24 jag var i UL i vecka 17 vi ville gärna veta könet bm sa att hon är inte säker men hon ser bara en streck kanske jag har en flicka i magen ... Men vi vill ha en pojke :( jag drömde ikväll att jag fick en fin och stor flicka och jag är jätte glad när jag vaknade i mors tänkte boka en tid hos UL men det kostar 1200 kr :(

2013-03-03
NasreenKohi
NasreenKohi
Barn på 2 år och 3 månader

phew! Kan inte dagarna gå lite fortare... börjar ta på krafterna det här, både fysiskt och psykiskt... allt tålamod är som bortblåst... Nu är det inte längre enbart könet jag är nyfiken på... men NÄR ska förlossningen komma igång?? Tredje dagen med såå jobbig mensvärk och ryggont... sammandragningarna har övergått till förvärkar...

9 dagar kvar till bf...

2013-03-03
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Vi har inte kollat men jag kan nästan förstå hur du har det.

När vi väntade dottern så tog vi rda på vad det var sista månaden men jag trodde inte helt hundra på det i alla fall. Jag visste ju att det var en grabb. Men jag älskar min dotter så mycket sen hon föddes så jag nästan har haft ångest över att hon ska tvingas att dela sina föräldrar med någon annan. också en jobbig tanke som kommer och går.

Nu är det som med dig, magen är annorlunda, jag mår annorlunda osv. Men varför ska ett kön kunna göra så att hormonerna blir annorlunda? Jag menar, hur kommer det sig att "alla" flickor ligger på ett visst i magen och pojkar på ett annat? Jag vill så gärna ha en dotter till men under dom senaste två veckorna har jag trott att det är en grabb. Men varför? 

Jag förstår din frustion över att du vet men vill inte tro, eller man vill tro att dom har fel osv. Och inget av svaren kommer att få dig att må bättre fören barnet är ute och ligger där på ditt bröst.

Det är det ända jag kan tänka på när jag blir så där tokig, det är att den snart är här och ligger på mitt bröst. Att jag får klä den i små söta kläder. 

Att vänta är inte kul.

2013-03-02
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 2 år

Usch jag känner igen din orolighet. Min första tanke när jag vart gravid var att det är en pojke. Sen på 2 ul har dem 'gissat' på tjej då dem inte riktigt kunnat se där inne bland alla sparkar och kullerbyttor. Då vart vi helt säkra på (med tanke på att två olika sagt tjej). Men nu sen några månader har jag fått en fruktansvärd oroskänsla över att det är en kille. Tolka mig inte fel, jag blir verkligen överlycklig vad det än är för kön, men mina syskon och svärföräldrar har tagit för fasta på att det är en tjej så ALLT går i rosa toner.. Nu är det bara 27 dagar till bf men jag blir bara mer och mer otålig på ovissheten. Haha!!

2013-03-01
Baradinsara
Baradinsara

Jag har 2 töser och bar helt olika, hade totalt olika magar, gick upp över 30kg med första och samlade tonvis med vätska och med andra gick jag upp knappt 12 kg och inte en gnutta vätska!

När jag bar ettan tyckte jag att hon rörde sig ganska mycket men det är inget mot tvåan som fick namnet Wilda i magen, dock fanns det inte en öugnare bebis när hon väl kom ut så vi ändrade namnet...

Mådde illa men det gikc lätt att kontrollera med första, men andra mådde jag fruktansvärt illa och inget hjälpte!

2013-03-01
Yrwen
Yrwen

Min magkänsla har sagt tjej hela tiden och alla runt både de jag känner och inte känner säger att det ligger en tjej i magen tom bm tror det men får se. Men jobbigt att inte vara säker fast man kollat :/

2013-02-28
Idussen
Idussen

Jag har burit de tre första lågt=pojkar... denna bär jag högt, svårt att andas och så... täppt näsa med de tre första, inget med denna... mängder med vätska med pojkarna, ingenting nu... illamående i början ggr tre, inget alls med denna... tre lugna pojkar under graviditeten, denna lever rövare dygnet runt... men ändå ska ju ul vara ett av de säkraste sätten att se könet... men snart vet vi!!

Vad SKÖÖÖNT det ska bli att slippa alla gissningar och all uppmuntran om en tjej, alla som hoppas på en tjej eftersom vi redan har tre pojkar... ibland blir jag så less på alla andras önskningar om en flicka att jag inte ens "vill" ha en... ibland tänker jag "hoppas det blir en pojke så slipper mina tre befintliga grabbar  känna sig mindre önskade...
Men nu kommer ju detta i mina drömmar så känns som att jag lurar mig själv??!

Nåja... spänningen stiger... en sak kan jag iaf säga... kommer aldrig mer kolla könet på ul iaf, för ändå går man och tvekar.

2013-02-28
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Låter jobbigt att tankarna på en tjej och tvivlet kommit tillbaka.

Jag kan berätta hur det var för mig när jag väntade vår fyra. Vi tog aldrig reda på kön. Alla runtomkring utom min pappa gissade på en tjej eftersom så mycket var annorlunda med den graviditeten mot mina tidigare ( alla grabbar). själv velade jag och hade ingen riktig känsla för om det var en pojke/flicka som gömde sig i magen. Och ut kom en fjärde pojke :)

2013-02-28
vevvis81
vevvis81

Jag hoppas oxo på en tjej. Blir självklart glad oavsett vad det blir, men av nån anledning vill jag först ha en tjej. Alla säger dock att jag har en typisk pojkmage då jag bär lågt. Har inte tagit reda på kön på UL och det gnager i mig att jag inte vet, så jag kan anpassa mig efter det. Förstår hur du känner...

2013-02-28
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...