App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Illamående, gnäll :P

Jag blir tokig på detta illamående. Nerj jag kräks inte hela tiden som många andra stackare. Men bara för att jag inte kräks så betyder inte det att jag inte får tycka det är jobbigt? Vaknar med illamående som oftast håller i sig ordentligt fram till lunch, sen släpper der för en stund och sen kommer det tillbakak med full kraft vid 16 tiden igen. Och det har vart såhär i princip hela tiden. Jag har tabletter hemma, lergigan och lergigan comp. Compen tycker jag förvärrar illamåendet (tror det är koffeinet) och den vanliga lergiganen kan jag inte ta på dagarna, blir ju så satans trött. Vill bara gnälla av mig lite över min ofungerande vardag. Vi tror ju att illamåendet beror på mitt dåliga järnvärde så försöker få upp det nu. Håll tummarna!

2013-02-28
Betty86
Betty86

Klaga på! Jösses vad länge du fått gå med det!

Jag hoppas mitt går över då det "brukar". Mådde illa redan veckan innan jag plussade, är i v 8 nu. Och får migrän och lergigan, så dem tar jag inte.

2013-02-28
ChildofJune
ChildofJune

Jag ahr ju så lågt järnvärde så ska helst äta tre tabletter om dagen. Det är liksom en ond cirkel den här skiten. Skönt att man får klaga :D

2013-02-28
Betty86
Betty86

Ja usch fy och blä!! Mår oxå mer illa av lergigan comp. Visste inte att det fanns utan koffein och efedrin. Ska pröva det!

2013-02-28
Pingus
Pingus

Klart du för klaga! Jag har haft hemskt illamående och kräkningar under min sista graviditet. Och även om du inte kräks hela tiden så tycker jag att själva illamåendet är värst (nästan) det påverkar ju en hela tiden och det är svårt att leva ett normalt liv när man ständigt mår illa.

Tänk på att järntabletter kan förvärra illamåendet. Jag tog brustabletter i stället, jag tog dem mitt i natten (ställde klockan på 01) så sov jag sedan igenom illamåendet.

Hoppas det lättar snart!

2013-02-28
emcb
emcb

Jag har testat varenda huskur tror jag, är ju trots allt inne på 27:de veckan, 28:de imon :P

2013-02-28
Betty86
Betty86

Inte för att jag haft så jätte stora problem med illamåendet men ett tips är Mariekex och banan det fungerar för mig och ganska direkt vid illamående :) är i veckan 9 så har haft det väldigt smärtfritt hittills. Lycka till! :)

2013-02-28
Yasminesmine
Yasminesmine

(null)

2013-02-28
Alliis
Alliis

Klaga på du bara! Här klagar jag konstant om att ha e trött o slut i kroppen.. Och på halsbrännan !!!!! Måtte de snart gå över för dig!!!

2013-02-28
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Usch din stackare :( klart du får klaga, skulle man ta hänsyn till alla som har det värre skulle man ju ständigt få hålla käft. Jag önskar också tips då jag mår väldigt illa på kvällarna, vet inte vad man ska sig till. Äter också lergigan

2013-02-28
Hurricane
Hurricane

Usch lider med dig! Jag hade precis samma ända fram till v12 då jag började äta bananer och de tycker jag hjälper så fort ja mår illa är nu i v17 och mår sällan illa... Lycka till ja håller tummarna :)

2013-02-28
Barafija
Barafija
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...