App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Juice

Någon annan som är fast i juiceträsket. Jag försöker dricka vatten men det blir vatten mest på natten när jag är törstig. På dagarna kan jag dricka upp ett helt juicepaker själv (ibland mer än ett). Vattnet är helt enkelt inte lika törstsläckande. Kan tänka mig att jag inte är ensam om att vara juiceoman men jag tänker mest på sockerkinnehållet osv. Fler juicemonaer där ute? Min favorit är äppeljuice, mmmmmm

2013-02-27
Adde86
Adde86

Här är det också juice sug hela tiden! Vatten blir det bara kvällen när jag tröttnat på juice :)

2013-02-28
Liisa89
Liisa89

Mmmmm mjölk!!! Och juice!! Fantastiskt gott! Jag borde investera i en ko på gården för här går det mängder med mjölk! :)

2013-02-28
Annabus
Annabus

Jag är oxå juicenarkoman men det är jag i vanliga fall oxå men extra mycket nu under graviditeten bravo apelsinjuice och bravo äpple,apelsin pasSionsfrukt :) jag gillar inte heller vanligt vatten men försöker dricka det ändå för att tillgodose mig vätskan jag behöver.

2013-02-28
Idussen
Idussen

du är inte ensam! här hemma är det ananas/ apelsin jos som är favoriten:)) såå gott!

2013-02-27
Faya
Faya

Jag är gravid i v27 och sedan dag ett haft ett större sug efter citrusfrukter än vanligt. Jag dricker också mer juice än innan jag blev gravid, vatten blir det som du säger på natten bara. Juice är gott, godare än vatten, så är det bara ;)

2013-02-27
KerstinCecilia
KerstinCecilia
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...