App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dagis ångest!!

I augusti fyller pluttan 1 år, och vi har satt upp henne på dagisplats från slutet av augusti. Men jag vet inte om jag ångrar nig, min sambo har fast jobb och jag kommer att bli arbetssökande, så 15 h/v blir det väll till att börja med. Men är det för tidigt? Tanken på att min skrutta ska sitta i sandlådan redan då?? Sen har jag inte bästa förtroendet för dagis över huvudtaget, då jag själv tidigare haft många olika praktiker på just dagis. Nej detta tål att tänka på! Hur har nu gjort, när började era?

2013-02-26
sandrar
sandrar
Bebis på 16 månader

Sonen började vid 13 månader och han älskar sitt dagis! Han gick tidigt och har varit tidig med allt annat med så det har gått bra! Han går bara 15h då jag är hemma med lillasyster så det känns ganska lagom för honom :)

2013-02-27
Superhallon
Superhallon

Flickan va 14 månader.. Lärde sig gå vid ettårsdagen :) de har gått bra.. De är mer nu vid 20 mån som hon blir super ledsen vid lämning

2013-02-27
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Min dotter kommer börja då hon är 18 månader vilket känns lagomt. Det är för dagarna börjar ta slut. Dock kommer det bli långa dagar  för henne där, 06:30 till kl 16. Men i Sverige har vi det rätt bra ändå. Har bekant utomlands och deras dotter på 6 månader började hos dagmamma nu.

2013-02-27
MissEha
MissEha

Min dotter började på dagis när hon var 1 år och 3 månader. Jag hade sån ångest att jag nästan sa upp dagisplatsen. Men det var ett suveränt bra dagis och det enda som vi sökte så hon fick börja i augusti. 15 timmar är inte mkt och det kommer gå bra. Jag tog det lungt och det tog 2 månader innan jag återvände till arbetet så både honoch jag hann anpassa oss. Men om du inte känner dig trygg med personalen - då gäller det att tänka efter. De vikarier som är på detta dagis är lika snälla och engagerade. Har du besökt dagiset? Vad fick du för intryck?

2013-02-27
aprilbebis2011
aprilbebis2011

mina började vid 14 å 16 mån å det har känts tidigt!
Vi har dock inte haft något direkt val då dagarna inte räckt länge. .
Denna gången har vi gjort så att jag va hemma 16 mån sen tar min man ut 2 dagar per vecka fram till sommaren så hon får bara 3ggr per vecka å det känns oerhört skönt faktiskt.
Har man möjlighet tycker jag absolut man ska va hemma så länge det går å funkar för alla!

2013-02-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...