App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad har ni gjort idag?

?

2013-02-26
emcb
emcb

Vart hos bm och kollat mina värden trots att jag hade huvudvärk och kände mig yr var bt bra? Och ingen äggvita i urinen åkte hem till en kompis och lunchade och mös med deras 6 v gamla dotter hämtade sambon på jobbet och var och hämtade bilbarnstolen och barnvagnen åkte hem och lagade pannkakor och har tittat på hockey och broderat men imån ingenting som det ser ut mer än träna på att fälla ihop barnvagnen typ ;)

2013-02-27
Idussen
Idussen

Vad roligt att läsa om er vardag!

Jag har tagit hand om febrig liten halva dagen, skjutsade stora till förskolan också. Lyckades klämma in lite träning och en snabb dusch medan liten sov också, skönt. När maken kom hem stack jag till jobbet, var en seg kväll då jag fick en hemsk huvudvärk.
Jo halkade ute i fm också, sträckte mig så har ont som bara den i hela vänstra sidan.... Blää. Maken lovar att både sanda och salta imorgon bitti innan han sticker till jobbet. Jag är bara glad över att jag lyckades med att hålla liten ovanför mark medan jag dundrade i backen, man får vara glad för det lilla. Men misstänker att värken jag känner nu kommer vara värre imorgon när jag vaknar, suck.
Jo, jag handlade på vägen hem ifrån jobbet också, kanon att Ica har öppet till kl23 :-)

2013-02-26
emcb
emcb

Förutom de vanliga som amma, byta blöjor å leka 😊 så ha jag vart ut å gått, hämta nycklar till församlingshuset vid kyrkan där vi ska hålla dopkaffet efter dopet på lördag,fixa sista sakerna till doptårtorna jag ska göra, handlat, diskat, dammsugit å hängt på soffan med min Goa bebis å ja just fixa middag år mig å sambon.

2013-02-26
ica_86
ica_86

Var ute en stund med min mamma i stan, sen kom två barndomsvänner hem till mig och myste med lillen 😊💕

2013-02-26
babybo
babybo

Jag har jobbat. Sportlov på fritids har idag inneburit en heldag vid pulkbacken, stekt lunch ute bland annat. Väldigt trevlig arbetsdag, men man är ju helt slut efteråt i alla fall!

Kvällen har jag mest ägnat åt att mysa i soffan med Lillan. Och jag har fått borsta hennes tänder! Händer inte varje vecka att det blir bra gjort, för hon brukar vägra i sten, men idag gick det att muta henne med att hon fick borsta mina först. Hoppas att den varianten funkar fler gånger!

2013-02-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Hahaa, nästintill ingenting... Eldat, spelat wii med stora (gick sisådär hon är niog lite för liten fortfarande), spelat datorspel med stora, ammat, bytt blöjor, matat rådjuren, slängt sopor, åkt in till stan, bytte bil och gick på bokrean SJÄLV!!!!!

2013-02-26
Yrwen
Yrwen

Hämtat musikalbiljetter i stan, hämtat på dagis, somnat i soffan (oops), lagat mat med sambon, precis tränat och ska snart lägga storebror!

2013-02-26
Superhallon
Superhallon

varit med lullan o gjort pku provet, vikt o hörselscreening, tvättat en maskin, vikt o hängt tvätt, plockat hemma, haft pappa på besök samt makens syrra.

2013-02-26
jenccy
jenccy

Ooops :) sen åkte vi hem o inte gjorde ett snack.. Varit trött o tung andad o har inte haft nån ork!! Nu kom vi just hem från maxi.. Sambon lagad nu middag till familjen :)

2013-02-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Varit på kontroll hos bm, sen blev

2013-02-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...