App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blöjor åt nyfödda??

Hejsan, väntar mitt första barn när som helst och tänkta att det är dags att köpa blöjor. Min fråga till er är hur många blöjor går det åt för nyfödda per dag?? Min barnmorska sa att bebisen kommer att väga ungefär 4 kg när den föds så jag tänkte köpa libero soft 2-4 kg tror ni blöjan kommer att passa eller måste jag köpa en större storlek??:)

2013-02-26
zeynom
zeynom
Barn på 1 år och 7 månader

vi fick liberoväska å sen babybag på förlossningen å ett startpaket från sjukhuset efter förlossningen som räckte det första dygnet..sonen vägde 2.6 när han föddes men vid ul  sa bm ca 3kg eller +-500gr å i vårt fall va d mindre...så man kan inte vara helt säker...har använt endast libero, men då kassan varit påväg å bli tom så har d nödfall blivit icas men sonen fick massa utslag. å tror inte heller den e så miljövänlig?..så vi har hållit oss till libero å d e toppen den e miljövänlig, å iomed vi fått massa rabattkuponger så har d inte varit särskilt dyrt egentligen, men tror ändå som sagt, köp ett paket av nummer ett å 2 eller vänta å se, å skicka din partner isåfall!

lycka till:)))

2013-03-07
wintersorrow
wintersorrow

babyproffsen brukar ha pampers och vill man inte ha blöjor med lotion i så ska man inte köpa pampers. Vi prövade dem men fick sluta, våran lilla har känslig hy precis som jag och hon fick utslag. Nu berodde det inte bara på blöjorna men lite påverkar det om man har utslag så vi ville ha så neutrala som möjligt

2013-03-03
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Barn på 1 år och 8 månader

Här går det åt ungefär 1½ paket i veckan, Libeoros nr. 2. Det är 3-6 kg.

2013-02-26
xLillaMy
xLillaMy

På de flesta sjukhus får du ju liberoväskan och där finns några blöjor av 1 och 2. Kan ju vänta med att köpa då tills ni kommer hem. Din partner kan ju köpa samma dag tex

2013-02-26
Hurricane
Hurricane

för oss gick det åt 7-8 st varje dag. skulle också satsa på 2:orna. jag har hört att bebisar brukar ha 5-6 våta blöjor varje dag.

2013-02-26
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Barn på 1 år och 8 månader

Eller inte mycket bajs. Snarare lite och ofta menar jag.. ;)

2013-02-26
Pingus
Pingus

Våran dotter vägde 4,5 och vi kunde aldrig använda 1:orna (2-4kg). Fick köpa 2:or (3-6kg) direkt och de kunde hon heller inte ha så länge ;) Satsa du på 2:orna! Tycker iaf jag. Då har du lite större viktspann också.

För oss gick det åt ca 10/dag, men det är väldigt olika från dag till dag och från bebis till bebis. De bajsar, kissar, äter och sover olika mycket oavsett vad om skrivs överallt, så mitt tips är att du tar det som det kommer. Med allt!

2013-02-26
Minnalainen
Minnalainen

Nyfödda bajsar ganska mycket om jag minns rätt så ett paket gör du ganska snabbt av med. Det finns flera olika new born blöjor att välja mellan. Kanske nåt märke som har 2-5 kg?

2013-02-26
Pingus
Pingus

det är omöjligt att svara på...

2013-02-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...