App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alltså tjejer....

Vi hade ju några bra dagar här då det var bra flöde i roliga och intressanta trådar... Men så blev det stiltje igen... Själv har jag febrig 2åring som tar musten ur både mig och honom själv så är inte inne så mkt just nu... Men jag startade en tråd i morse och fick inte ett enda svar... Men jag är inte bitter ;-) Kram på er goingar!

2013-02-25
emcb
emcb

aksofia: ja här kör vi med Alvedon regelbundet när febern är så hög och han blir så påverkad. Hoppas på att få i honom mer idag och att det värsta lagt sig!

2013-02-26
emcb
emcb

Hannis89: Låter spännande, kanske snart blir bebis då :-)

2013-02-26
emcb
emcb

Hallå tjejer.. Här är kl. 01,53 och jag kan inte sova. Är nu 11 dagar till BF och börjar bli nervös. Var hos vår BM idag, bebisen ligger långt ner med huvudet och hon trodde inte den kunde sjunka ner mer.. Frågade vad hon trodde, när kommer bebis? Om hon fick gissa så sa hon lör/sön. Så vore kul om hon har rätt! :) äsch, när jag ändå håller på och skriver novell får ni lite mer info.. Var uppe på toa nyss och när jag torkade mig kom det något långt och slemmigt, funderade på om de var en del av slemproppen eller bara en väldigt slemmig flytning? Hmm.. Svårt att veta, är första barnet för mig. Go natt på er. Puss! ☺

2013-02-26
Hannis89
Hannis89

Han hade 40 graders feber när han somnade. Allt var jobbigt för honom stackarn och han har inte fått i sig tillräckligt med varken vätska eller mat idag. Han nekar tom välling, då är det illa kan jag säga! Blir vätskeersättning imorgon om det fortsätter så här... Ska testa med välling inatt när/om han vaknar med lite druvsocker i.

2013-02-25
emcb
emcb

Jag vet inte, inget kan väl vara roligare än att hänga här... Eller?

2013-02-25
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...