App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snälla hjälp?

Finns det något man kan göra åt rinnande tuttar? inte rinna lika mycket? Jag verkligen hatar att sova med bh! och när jag inte har bh på mig så läcker tuttarna så det går inte att vara utan bh, och jag tycker nog det är det bästa som finns när man ska lägga sig är att ta på sig en t-shirt och lägga sig ner och sova, men har inte kunnat gjort det på länge, finns det något man kan göra för att dom inte ska rinna? eller finns det någon bh liknande sak som knappt känns, jag har sovit med sportbh men det blir så varmt..

2013-02-25
FriidaN
FriidaN

Jag får gå in på hm imorgon! :)

2013-02-26
FriidaN
FriidaN

Jag säger också amningslinne! Sov tidigare i natt-amningsbh från abecita som visserligen också funkar, men för en vecka sen testade jag att sova med amningslinne och amningsinlägg och gud så skönt det är! Näst bäst efter att sova med tuttarna fria men det är ju uteslutet så länge de läcker ;)

2013-02-26
sandrapatricia
sandrapatricia

De är liksom ett stopp under brösten.. Men sitter ändå inte åt för tajjt.. Hade HMS' amningslinne .. Riktigt bekväma.. Körde på de dygnet runt :)

2013-02-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

okej tack för tipset! :)

 

2013-02-25
FriidaN
FriidaN

Fast lägger du aningsskydd i ett amningslinne funkar de.. Den håller ju om brösten typ.. De värsta ja visste när ja ammade att sova me bh.. Mkt bekvämare me linnena

2013-02-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Men ett amninglinna borde inte kunna fungera eftersom det är ju som ett vanligt linne förutom att man inte kan öppna det, och det rinner för mig ändå... Jag börar bli jätte less för jag vill kunna sova utan

2013-02-25
FriidaN
FriidaN

Har själv inte testat än, men läst att amningslinnen ska vara sköna att sova i.
Har införskaffat detta då jag läckte nattetid efter min förra förlossning. Och tycker inte heller de va skönt att sova med bh. Tråkigt och jobbigt att aldrig bli av med liksom.

2013-02-25
majmamma81
majmamma81

Ja nu är det så att den här hamnade i fel kategori

2013-02-25
FriidaN
FriidaN
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...