App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bio-Oil bra eller anus?!

Köpte idag bio-oil på Apoteket för mina bristningar och ändrad hudton i bl.a. Ansiktet och undar om det är någon här som testat de och ifall de faktiskt funkar?. Jag hade väldigt platt mage innan jag blev gravid och de fanns verkligen inget fett på min kropp men nu när jag är gravid i v16+4 har magen o brösten växt nått enormt och jag har även mycket tatueringar som jag är rädd o få massa bristningar över har än så länge bara fått bristningar precis under tros kanten...hoppas de finns någon här som kan dela med sig om va ni tycker om denna olja :)

2013-02-25
Barafija
Barafija

Tack för era svar, vi får väl se om de hjälper el inte :) har inte mycke bristningar men köpte som sagt i förebyggande syfte... Min mamma hade inga bristningar alls och är lika pin smal sim mig :)

2013-02-26
Barafija
Barafija

Men det kanske hjälper efter graviditeten, när hormonerna slutar skoja med kroppen... Får väl se vad som händer...

2013-02-25
Adde86
Adde86

Bio-oil lovar mkt, men som emcb skriver så finns det tyvärr inget som hjälper. Jag har använt bio-oil i 4 månader, började ungefär när jag va i slutet av tredje månaden o trodde att jag skulle slippa beistningar. Hade INGA då utan använde bio-oil i förebyggande syfte. En månad senare upptäckte min man att jag börjat få bristningar (jag såg det inte själv då de är på undersidan av magen) o nu ser magen ut som en vägkarta :( hoppas att det bleknar bort för det är inte vackert.

2013-02-25
Adde86
Adde86

Tyvärr finns det ingenting som hjälper emot bristningar. Det är ofta ärftligt, så fråga din mamma om hon fick mkt bristningar. Jag fick bara Lite på höfterna vid båda graviditeterna och smörjer mig enbart med vanlig lotion och det pga jag har torr hud, jag gör alltid det.

2013-02-25
emcb
emcb

V15+4 ska de stå tröck fel på mobilen * ;)

2013-02-25
Barafija
Barafija
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...