App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är det konstigt?

Är det konstigt ifall killen inte vill lägga ut nått på Facebook om graviditeten och inte vill bli taggad?

2013-02-25
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader

.

2013-02-26
Jfer
Jfer

beror ju åå va man har för relation till fb..
vissa skriver ju allt andra e mer privata..
min man skriver absolut inget på fb men han har fb tror han aldrig någonsin gjort en statusuppdatering..
vi har heller inte taggat varandra som "par"..
det står att ja e gift på min profil å ja gör statusuppdateringar varje dag nästan.. inte så intressanta men ändå ;-)
så sånt e olika å ingrt ja skulle bekymra mej över

2013-02-26
osisen
osisen

Han säger ju att han inte vill att hela världen ska veta, det får dom veta när den kommit typ, men jag får ju känslorna av att han skäms typ när han säger så..men det är ju jag som kanske reagerar fel' :/

2013-02-26
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader

De beror nog på hur personer är.. Min sambo skriver inget.. Kanske när bebis e född.. Me lillan skrev ja jätte mkt, vilket ja i te förstår nu, nu har de bara varit nått litet.. Alla är vi olika.. Du känner din sambo bäst.. Är han typen el inte?

2013-02-26
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Vi har valt att inte gå ut med det förrän bebis är ute de som vi vill ska veta om det vet det och resten får ju reda på när miraklet anländer jag skulle inte orka med om något gick snett att alla ytligt bekanta fick reda på det... Har dessutom en del kompisar som skrivit om varenda krämpa och räknat ner varje dag och checkat in på förlossningen osv som jag retat mig på nån måtta kan det ju vara men alla är olika..

2013-02-25
Idussen
Idussen

Jag håller till viss del med om det Betty86 skriver... Men tänker ändå att en graviditet är känslig. Visst, man väntar ett barn och inte ett missfall osv. Men om något olyckligt nu skulle hända så kan det vara jobbigt med alla frågor. Jag är lite halvprivat/öppen på fb. Berättar mycket men är ändå reserverad. Tycker det är viktigt att tänka på att det inte bara är min familj som finns där utan även gamla klasskamrater, kollegor och ytligt bekanta som jag inte vill dela allt med...

2013-02-25
Jfer
Jfer

Jag tycker det beror på vem det är. Vissa är väldigt personliga på sina fb och vissa inte. Min sambo berättar i princip ingenting om sig själv, och jag respekterar hans val. Men skulle han vara en sån som skrev mycket personligt och så och ändå inte vilja nämna graviditeten kanske jag hade undrat lite. Åh andra sidan så känns det inte lika stort och livsomvälvande för killarna som för oss tjejer!

2013-02-25
Betty86
Betty86

Jag tycker inte det är konstigt alls. Jag är i v.30 och har inte lagt ut något om grav på fb. I början var det för att slippa förklara för bekanta om något olyckligt skulle inträffa, nu är det mer av det skälet att de jag Bill dela grav med redan vet allt som händer. Bilder och sånt vill jag hålla privat, mysigare så. Sambo däremot berättar allt och det är också ok då han är mer öppen på sin fb.

2013-02-25
Jfer
Jfer

Jag tycker inte heller att det är konstigt... Jag har själv inte skrivit något på Facebook och går in i vecka 32 imorgon...

2013-02-25
kattli
kattli

Det beror väl på hur man använder FB och vilket syfte det har för en som person. Alla vill inte ha det som en informationskälla om vad som försegår i ens liv. Så frågan är väl snarare hur han motiverar det.

2013-02-25
ChildofJune
ChildofJune

Ja lite konstigt tycker jag faktiskt att det är, det är ju en så himla stor lycka såklart att man kanske vill dela med sig sin glädje. Nu vet inte jag hur långt gången du är men vi väntade i alla fall tills efter vecka 19 med att gå ut med det på fejjan, de var i samma veva som vi hade gjort rul :)

2013-02-25
Gabriiellla
Gabriiellla

Jag tycker inte de...men de beror på att jag lika som din pojkvän på den punkten ;) är i v21 å har inte gått ut på fb medans min sambo gjort de å halva min släkt på villkoret att dom inte taggar mig :p jag vet inte varför jag inte vill kanske en fixidé jag fått ;)

2013-02-25
Ida_h82
Ida_h82

Nja. Jag hade frågat varför.

2013-02-25
jika686
jika686

Jag skulle bli misstänksam och fråga ut honom, helt klart

2013-02-25
Westerholm
Westerholm
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...