App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Välja skötväska

Vad har ni för tips, erfarenheter och förslag på val av skötväska?

2013-02-21
JuniEmma
JuniEmma

Vi har två...kronan, som går att hänga på handtaget och göra om till ryggsäck. Sedan har vi en brio som är liten och två praktiska flask-behållare på sidorna. Vi är jättenöjda och väntar med iver att få börja använda dem ( BF 26/3)

2013-02-23
misspurple
misspurple
Barn på 2 år och 7 månader

Mitt tips är att många laptop-väskor har inredning snarlik skötväskornas, men finns betydligt billigare. Vi använde en sådan när lillan var bebis och var helt nöjda. Nu behövs inte lika mycket grejer med, så nu använder vi mest en enklare axelremsväska. Emmaljunga-skötryggsäcken som följde med vagnen vi köpte till vårt första barn var värdelös som skötväska. Däremot har den kanonkvalitet och används fortfarande som ryggsäck, elva år senare, men inte som skötväska. :)

2013-02-22
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Många som är nöjda med den där från stadium vet jag! Svårt att veta vilken storlek man vill ha..just nu är jag sugen på skip hop! Men ett lock är ju att föredra förstås ;) Man kanske ska titta i vanliga väskaffärer, eller typ stadium, kan ju finnas bra modeller där med. Tycker nya skötväskor kostar lite mycket...

2013-02-22
JuniEmma
JuniEmma

Jag köpte en emmaljunga skötväska den största och den har varit praktisk med alla fack. Men nu när liten är lite större tyckte jag den var onödigt stor så jag köpte en väska på stadium för 49kr. Den har rätt många fack och går att hänga över styret. Den hade vi kunnat ha ifrån början med!

2013-02-22
emcb
emcb

Vi har köpt en skip hop duo deluxe MED lock :-) suverän

2013-02-22
mrsme
mrsme

Vi köpte en skitsnygg väska från Skip hop, 750 kr kostade den. Det visade sig sen att vi köpt en väska utan lock, så det regnade in i den. Jättepraktiskt! Alltså är mitt tips att INTE köpa en sån. ;-)

2013-02-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

ja har samma som babybo tror jag. sjukt nöjd. hade en annan "riktig" men köpte denna för å ha som extra då den va lite mindre.. sluta med att ja bara använder den.. å så gick den sönder ja smällde sönder spännet i bildörren å då köpte ja en ny likadan trots att ja hade den andra skötväskan för ja tyckte min 99kronors va så jäkla bra :-)

2013-02-22
osisen
osisen

vi köpte våran på stadium för 99 grymt bra :)

2013-02-22
babybo
babybo

vi har en skötryggsäck , vilket är kanon så man kan ha den + bärsele. Vill man hänga den på handtaget så går det bra, eller bara man lägger den i korgen på barnvagnen.

många fack i olika storlekar + skötbädd = kanonbra.

tror vi gav under hundralappen på ullared men vet att de har slutat med den. tror att babybjörn har en liknande men gissar att den är 10 ggr dyrare... Jag hade googlat det och kollat begagnatsajter

2013-02-21
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...