App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad ska jag göra åt mina sömnproblem

Håller på att bli tokig! Blir bara värre och värre. Är snart i v 25 och sover nästan inget alls. Låg vaken till 5 i morse sen gav jag upp. Inatt har jag alltså inte sovit någonting. Andra nätter sommar jag 3 å sover till 6 kanske sen är det kört. Är så trött så jag bara gråter. Känner någon igen sig? Varför blir det såhär? Orkar inte mer

2013-02-21
mrsme
mrsme

Inatt har jag sovit ok :-) så skönt! Har lergigan hemma men dom funkar inte på mig. När jag får dessa bekymmer finns det inte mycket jag kan göra. Jag tror problemet är att jag stressar upp mig allt efterssom tiden går. Måste hitta ett sätt att tänka bort paniken.

2013-02-22
mrsme
mrsme

Jag känner igen det, lovar att det går över dock. Jag är nu i vecka 26. Kunde somna men vaknade i panik utav att jag inte kunde andas! Sen kunde jag som du beskriver vara vaken i flera timmar. Nära till tårar. Nu sover jag bättre men har insett att sova på rygg är numera uteslutet. Vår säng är numera ett kuddhav ;)

2013-02-22
Hammarqvist
Hammarqvist

Ingen aning vad som håller mig vaken. Har inga bekymmer. Mår bra och är lycklig över barnet. Är uppe en gång i timmen å gör något för det blir så långdraget annars. Inatt gav jag upp vid fem och har fortfarande inte fått någon sömn. Är helt slut

2013-02-21
mrsme
mrsme

Prata med din bm på Mvc eller läkaren på Mvc. Det finns säkert hjälp att få så att du kan få sova, så här kan du ju inte ha det! Är det värk eller mer att du funderar en massa som håller dig vaken?

2013-02-21
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...