App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Behöver råd

Nu behöver jag verkligen råd. Det är så här jag har fått en allargisk cock och de är förmodligen min killes hund jag börjat reagera på och jag har försökt diskutera detta med honom men de går inte. Han blir bara arg men han har iaf gjort sitt val. Är jag allargisk får han välja mig lr hunden och han väljer hunden. Och jag väntar hans barn. Och han sa att jag fick flytta ut för han kommer behålla hunden! Riktigt besviken är jag på honom. Men de är inte bara de nu har han börjat bli elak mot mig sen jag blev med barn kallar mig elaka saker och sånt. Han kan i prensip slänga ur sig vad som! De va meningen vi skulle bli sambos om en månad men de blir förmodligen inte nu. Han gnäller på mig hela tiden att jag måste skaffa mig ett jobb annars kommer vi inte ha pengar till räkningar och så fortsätter de så med gnällandes. Han är mindre med mig, drar iväg med sina kompisar och för att jag skickar lr ringer honom har jag kontroll behov :/ igår sa han till mig att han skiter i om jag får missfall och han är inte alls glad längre att jag väntar hans barn. Jag har en dotter sen innan jag tänker på han vårdnaden om henne och har henne hela tiden. Han har till och med börjat skita i henne nu. Han säger jag är ego bara för jag lägger ner all min tid på mitt barn i magen när min dotter lagt sig. Råd vad ska jag göra? Jag är riktigt jävla trött på detta nu. Klarar jag av och lämna honom. Ska tillägga en sak, de går inte att diskutera med honom antigen blir han arg lr så sticker han så de är uteslutet. Har tusen tankar i huvudet!

2013-02-21
GISN
GISN

Såg nu i efterhand allt skrivande det var ett bra val !! Ni kommer må mycket bättre!önskar dig all lycka❤

2013-02-26
bia1980
bia1980

Det enda jag säger är lämna han tänk på dig själv och dina barn. Han är inte värd er!!! Låt han leva sitt liv med sin hund! Hellre vara ensamstående mamma och bra med sina barn än att ha en sån person som gnäller över allt.. Gå vidare i ditt liv med dina barn och nära!!

2013-02-26
bia1980
bia1980

De värsta är att han nekar allt och ät släppt från häktet nu och är ute efter mig. Får leva i skydd! Han ljuger ihop historia på Facebook :/

2013-02-26
GISN
GISN

men shit vilken j*vla idiot. förlåt mitt språk men hur kan man bete sig så!? du kommer få det så mycket bättre själv med dina barn. hoppas att magen mår bra och att du har det bättre nu. kramar

2013-02-24
schmitten13
schmitten13

Usch vad hemskt! Jag hoppas att du har vänner/familj som kan stötta dig nu! Du ska inte behöva vara ensam efter en sådan upplevelse.
Men jag hoppas att detta ändå var droppen som gör att du nu kan leva ditt liv som du vill utan negativ energi.
Jag hoppas även att killen får sig en väckarklocka och ändrar sitt beteende. Inte för att du ska ta tillbaka honom utan för att han allmänt behöver skärpa till sig! Men jag hoppas också att han får ett straff för vad han gjort mot dig.

En stor kram och lycka till!

2013-02-23
emcb
emcb

Vilket kräk. Ta hand om dig o dina barn och hoppas verkligen du får det lugnt o tryggt nu. Har själv varit i ett förhållande där jag blev både psykiskt och fysiskt misshandlad, vet att det inte är lätt alls men det verkar som du har gjort helt rätt nu! Styrkekramar till dig o barnen!

2013-02-23
Holkan
Holkan

Jag har lämnat honom nu. Allt sluta med en grov misshandel på mig nu inatt och har nyss kommit hem från sjukhuset! Han är anmäld och har fått person skydd. Är livrädd för honom så va inget snack om saken! Bebisen i magen mår bra som tur.

2013-02-23
GISN
GISN

Jag är chockad på hur han beter sig och ska vara ärlig och rak på sak! Lämna skiten!! Du kommer finna någon betydligt bättre! Att han ens säger det där med missfall!! Jag skulle be han fara åt H......e!! Vilken skit!

2013-02-22
Rosenknopp
Rosenknopp

Hon låg i sin säng och sov. Jag är trött på alla dessa bråk asså! Jag vill att mina barn ska ha en bra och trygg uppväxt.

2013-02-22
GISN
GISN

Var stark och tänk i första hand på vilken miljö du vill att dina barn ska växa upp i! Vart var din dotter idag när ni bråkade så mkt?

2013-02-21
emcb
emcb

De känns inte rätt från mig heller. Mår dåligt av honom och hans sätt! Jag älskar honom men på något sätt så känns de på något konstigt sätt att mina känslor börjar svalna lr är borta för honom! Svårt och förklara.. Men tänker inte ta mer skit nu. Visst han har varit gullig i sina dagar innan jag blev med barn då och nu elak! Men inte ens den sidan kan rädda vårt förhållande !

2013-02-21
GISN
GISN

Får du inte ens ha kontakt med din mamma?

Förlåt, men jag får väldigt dåliga vibbar där. Se till att du blir lycklig själv, du behöver inte en "karl" som inte ens bryr sig ifall du får allergiska chockar bara för att han tycker du ska göra som du säger.

2013-02-21
jika686
jika686

Tack för alla råd! Jag har bråkat hela dagen idag med honom och jag vill inte bråka mer! Får så fruktansvärt ont i magen och han har sagt de är slut och att han ska hem till sig! Får väl se om de blir så. Jag är spyfärdig på de. Jag tar inte mer skit nu. Han gillarvibte heller att jag har kontakt med min familj för min mamma och han bråkat mycket innan men en mamma är alltid en mamma som jag sagt!

2013-02-21
GISN
GISN

Jag tycker du ska lämna honom. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men beter han sig som en barnunge och inte går att prata med så ser jag inte riktigt hur han ska kunna uppfostra ett helt nytt barn. Om han gnäller på dig hela tiden så antar jag att du blir ledsen av det och de viktigaste är ju att du är glad och lycklig för då kommer din dotter och blivande barn med att va det. Det är inte det lättaste att va ensamstående och jag beundrar alla mammor som är det, men du kanske har någon du står nära som kan hjälpa dig? Jag tror på att om barnens mamma är lycklig så blir automatiskt barnen det, karma! Ett liv med din pojkvän värkar inte så glatt och positivt. Hoppas du hittar en bra lösning och lycka till med allt!

2013-02-21
Gabriiellla
Gabriiellla

Usch, vilken tråkig och jobbig sits! Men om han börjar bete sig såhär innan barnet har kommit undrar jag hur han kommer att bete sig när barnet väl har kommit ut och all tid kommer gå till ert lilla barn... Tänk på att det viktigaste är att du och barnen mår bra, låt inte någon annan människa dra ner er i skiten! Har själv levt med en amn som både var verbalt elak och till slut även våldsam, det bästa jag har gjort var att lämna honom. Så kändes det inte just då men i efterhand var det min befrielse. Utred vad som är positivt i er relation och som får dig att vilja stanna, och utred även vad som är tvärtom och överväg sedan vad som väger tyngst. Lycka till!

2013-02-21
Malin
Malin

Det är jätte tråkigt att du ska behöva gå igenom detta nu när du är gravid, men om han väljer hunden framför dig och barnen tycker jag verkligen att du ska välja dina barn. Du ska njuta av din graviditet just nu med din dotter och inte bli kallad för dumma saker. Jag lämnade mitt ex när jag var gravid med första för han visste ej hur han skulle bete sig. Det går att vara själv och det är ganska skönt när man slipper all bråk för barnen ska inte behöva växa upp med att någon är dum mot sin mamma. Du fixar detta!! Sedan så säg nej till att ta hand om hunden det är inte ditt ansvar.. Lycka till nu..

2013-02-21
katrin8008
katrin8008

Jag tror du redan vet svaret. Läs bara det du skrivit och det är uppenbart han är självupptagen och utnyttjar dig som hundvakt och dessutom så är han otrevlig och kallar dig namn. Vem vill leva med ngn sådan? Din dotter kan få fel uppfattning om att det är så män beter sig mot kvinnor och det är inte ok. Skapa ett trygg miljö till dina barn är mitt råd. Kram

2013-02-21
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Sätt ner foten! Du är allergisk så hunden har inte hos dig att göra. Säg till killen att så länge han är respektlös och inte beter sig som förväntas av en blivande pappa vill du inte ha honom i ditt liv! Du klarar dig utan honom, han verkar ju bara tillföra problem ändå!

2013-02-21
emcb
emcb

Sedan kan ju jag fundera lite, varför tar du emot hunden varje dag, i DITT hem, om du är allergisk? Det är ju inte din hund, du har ju inget ansvar gentemot den...

Även om jag kan tycka att man i ett förhållande hjälps åt med alla saker, även djur och deras skötsel. Men är man allergisk så är det en annan femma..

2013-02-21
Yrwen
Yrwen

Jag har gjort tester och väntar på prov svaren men har varit allargisk mot hund sen jag va liten men aldrig visat sig så här. Men då har vi aldrig har hundar i den rasen. Men får se vad läkaren säger. Han lämnar hunden hos mig dagligen för han går i skolan. Så jag blir tvungen att gå med hunden när läkarens råd är att absolut inte vara nära hunden. Han sa till mig igår också att jag va omogen och sånt när de är han som inte är mogen ett dugg i huvudet. Han är 26år och beter sig som 17år. Men jag kommer söka egna lägenheter nu och bara de att han väljer en hund framför både mig och mina barn. Sitt egna barn gör att där ringer en klocka. Hunden har försökt hugga mig två gånger också men de vägrar killen lyssna på men hunden har inte visat något mot dottern. Men är orolig för den lille att hunden biter. Litar inte ett dugg.

2013-02-21
GISN
GISN

ta reda på vad som orskar allergin, om det var något du fått i dig och inte hunden är det ju ett helt onödigt gräl...

Men... om han beter sig så är han säkert inte mogen och ansvarsfull nog att ta hand om en familj, så det kanske inte spelar någon roll om du tål hundar eller inte.

 

Märkligt att någon flippar ut för en så liten sak, när ni valt att starta en familj tillsammans, det finns ju massor av saker att beakta innan man blir förälder - att göra sig av med hunden borde vara en mycket liten del av livet... Vad skulle han gjort om bebisen inte tål den eller hunden blir aggressiv mot babyn?

2013-02-21
solskensmamman
solskensmamman

enkelt kan jag tycka, dina barn är viktigast, de mår inte bra av bråk mellan er. Skulle aldrig utsätta mina guldklimpar för en sådan miljö. Antingen skärper han sig annars tycker jag du skall släppa taget om han.

2013-02-21
jenccy
jenccy

Och har han dessutom valt hunden så har han ju redan gjort sitt val...

2013-02-21
Yrwen
Yrwen

Klart det går att lämna honom, varför skulle det itne gå? Visst blir det riktigt tufft och kämpigt för dig och barnen (hur gammal är dottern?) men det lär ju inte bli bättre om du lever med nån som inte bryr sig, inte hjälper till och som du bara bråkjar med, ingen mår bra av det.

2013-02-21
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...