App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan man stoppa suppen fel?!

jag brukar när ja ger sup göra det snabbt liksom upp med benen in med suppen å så e det klart men igår kom jag på att tänk om jag stoppar den fel.. kan man göra det? inte kan man väl ta fel på hål???? ja menar det e ju inte så att jag blundar.. haha.. men blev ändå lite nervös att ja inte kollat tillräxkligt noga.. haha aåna här frågor behlver man i nte fundeea över när man har en pojk

2013-02-20
osisen
osisen

Alla suppar som ska in i rumpan ska in med den trubbiga delen! Det är för att tarmen är formad så och sluter sig så att suppen åker upp en bit. På barn med blöja märker man inte om de åker ut igen. Läs bi back sedeln så ser ni att den trubbiga sidan ska in först hur ologiskt det än må kännas!

2013-02-21
emcb
emcb

jo ja vet att den trubbiga ska in först så att muskeln ska sluta sig lättare runt den andra delen men varför ligger de fel i paketen? hade de legat tbärtom hade man aldrig behövt ta i själva tabletten med händerna. .
det e åxå en annan sak ja funderat över

2013-02-21
osisen
osisen

AJ vad ont å pressa in den trubbiga sidan!! Måste ju logiskt vara den spetsiga så den kan glida in lättare utan massa motstånd.

2013-02-21
MaLaLu
MaLaLu

Känns lite bra att inte bara det e jag som funderat på detta. :-)

2013-02-21
osisen
osisen

Jag har haft samma tanke, speciellt kämpigt är det ju med en hysterisk unge OCH en hysterisk man som står jämte och gapar "Du stoppar väl den rätt nu?!" haha! Tur hon har feber så sällan, så det är långt mellan dessa små hjärnblödningar man får varje gång Alvedon-paketet ska fram.

2013-02-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 4 månader

Tänker som Busan. Om benen hålls upp så ha du ju rumphållet där å då blire ju som att barnet knipper igen snippan lite så då få du ju liksom kämpa för att stoppa fel kan jag tycka. Om du förstår hur jag menar. Lite komiskt samtal, som sagt inte samma problem tänk om man hade haft en pojk ;)

2013-02-20
ica_86
ica_86

Tänka på när man ger supp är att den ska in en bit så att den blir kvar. Har visserligen bara gett det på äldre genom jobbet men anatomin på dem små funkar ju lika. Så dem ska in minst 0,5-1cm från öppningen så att säga så att yttre ringmuskeln kniper tag. Annars kan mycket komma ut i blöjjan igen o då ger det ju ingen effekt. Men du känner skillnad på snippa och anal. Snippan skulle det såfall glida in lätt för i analen finns ett naturligt motstånd att stoppa in något. :)

2013-02-20
loveisjustyou
loveisjustyou

ja det tror jag.. haha alltså ja har ju inte studerat så ingående men ja antar att själva ingången till snippan sitter mellan flärparna... haha.
gud va ja känner mej okunnig.
men ja tänkte att det kanske inte så långt ifrån varann å så kanske man siktar in sej senbförösker ja ju prata med henne när ja puttar in den å tänkte då att tänk om den liksom slinker fel..
nää det e nog vara jag som får såhär knäppa funderingar..

2013-02-20
osisen
osisen

det verkar ju inte så troligt, du siktar ju på rätt ställe antar jag...  : )

2013-02-20
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...