App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hoppas på snart...

Har haft "mensvärk" i både rygg och mage i fyra dagar nu... flytningarna har ökat massor... Sammandragningarna har ökat både i antal och styrka... skulle vilja kalla en del av sd för förvärkar... Jag är så trött på att ha ont!! Trött på mensvärken... Det drar, spänner och ömmar på underdelen av magen... I övrigt har magen ballat ur nu också, det rinner rakt igenom mig... Jag skulle tro att det var på gång nu snart, OM det inte var att jag har haft såna här dagar lite då och då föregående veckor, som sedan inte blivit nåt mer... Jag har fött mina andra bf+4, bf-7 och bf+5... så räknar med närmare bf, men jag blir tokig!! Halsbrännan underlättar inte... Tålamodet är som bortblåst. 21 dagar till bf... men tänk om jag går över (vilket jag försöker tänka att jag kommer göra) men egentligen skulle jag inte orka en dag till... Varken ni eller jag kan veta om det händer något snart... Men vad skulle ni tro??

2013-02-19
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader

Jag hoppas verkligen det... Känns en smula lättare att tänka en vecka eller två till... :)

2013-02-20
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader

Jag tror du är fyrabarnsmamma innan veckan är slut. Absolut innan nästa vecka är slut! :-)

2013-02-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 4 månader

Ja... jag har aldrig legat sömnlös pga överaktiv bebis, spänningar/kramper och sammandragningar i magen... Aldrig förr varit så ängslig och irriterad, otålig... Aldrig förr behövt gå på toaletten 3-4 ggr/natt... suck! Är så trött på detta nu!
Inser nu att jag ändå haft "tur" med mildare graviditeter tidigare, även om förra var ett helvetet, men då hade jag inte ont så länge jag låg ner... Nu kvittar det vad jag gör!

Jag kan vakna mitt i natten av en rejäl förvärk (två veckor sen hade jag 5 värkar inom 45 min, som sedan bara försvann) eller att jag måste sitta på toan i 20 min för det rinner igenom mig... eller vakna mitt i natten för att spy?! Helt annorlunda denna ggn...
Skulle trott på en tjej nu om det inte var för ul (i v.18) som sa pojke...

Det stämmer helt och hållet att varje graviditet är unik!! Phew!!

2013-02-19
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader

Det är eländigt den sista tiden... Vill också att det ska vara slut snart (även om jag inte vill att bebis ska komma nu - jag vill bara att de här sista 2 mån ska vara över...)

2013-02-19
solskensmamman
solskensmamman

Det hoppas jag med... Orkar inte gå med detta länge till...

2013-02-19
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...