App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Utanförskap

Vet inte hur jag ska förklara sitsen men gör ett försök. Jag och min sambo är gravida i v.19 (18+5) är super glada för detta givetvis. Fick reda på lite senare att min sambos bror ska ha barn ca 4v efter oss (dem är inte säkra dock). Efter att min sambos föräldrar fick reda på deras graviditet är det som att vi glömts bort, som att deras barn är "bättre" än vårat. Vet inte om det har med att jag bär barnet och min flickvän inte blir genetiskt kopplad med barnet. (Detta är inget som bekymmrat oss då min flickvän inte vill bära) Det vet hennes familj om sen innan. Vet inte om det är så att jag är extra känslig med alla hormoner men känns som vi blir åsidosatta pga dem. Dem fikar, planerar och är upp över öronen över att dem ska ha barn men inte över att vi ska ha det... Får dumma tankar och blir så sur och ledsen att jag nästan önskar att deras barn inte kommer. Menar inte det egentligen men känner mig verkligen utanför och ensam i det även om min sambo känner samma sak.. Är det fel att reagera såhär?

2013-02-19
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 9

Grejen är att jag tror inte dem ser det själva som att dem favoriserar. Tror oxå det är en chock då dem väl nånstans trott min sambo skulle vara hetrosexuell och att det lesbiska bara var en fas. Sen har vi enbart vart tillsammans i snart 2år men hennes bror o flickvän i 5-6år. Men blir bara sur och ledsen. Istället för att se glädjen med att dem blir tighta kusiner..

2013-02-19
loveisjustyou
loveisjustyou

Kan inte din sambo prata med sina föräldrar och förklara hur det känns för er? Att hon är jätte glad för det kommande barnet och önskar att de också vore det! Förstår att det är en besvikelse för er båda!

2013-02-19
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...