App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Baby i maj och känner mig lite ensam

Vi ska få vårt första barn i maj och är super glad för detta. Det var inte planerat och vi har precis flyttat men är glad ändå. Dock är det så att jag känner ingen dit vi har flyttat och har ingen att prata med förutom min sambo när han kommer hemfrån jobbet. Ibland skulle jag vilja känna någon i samma situation som jag så man hade kunnat snaka om de saker som sker och de funderingar man har. Undrar om det är någon annan som känner igen sig och det är någon som kanske vill diskutera med mig iblad?

2013-02-19
JohannaMa
JohannaMa

Tack alla ni som har svarat. Det käns könt att veta att det finns en massa fina människor som man kan prata med och att jag inte är ensam. Sak absolut parata med BVC och min barnmorska om det finns några grupper att gå med i. Åter igen tack alla som har skrivit!!!

2013-02-24
JohannaMa
JohannaMa

Hej! Känner igen din situation. Jag och min sambo ska ha vårt första barn nu i mars och jag flyttade hit till honom för ett par månader sen. Eftersom jag kommer från västkusten och är nyinflyttad här så känner jag inte så många än. Är hemma hela dagarna själv och pratar inte med någon annan än min sambo när han kommer hem från jobbet på kvällarna. Och eftersom det är en liten stad jag bor i finns det inte så många som ska ha barn ungefär samtidigt som mig, mina kompisar pluggar eller jobbar under dagarna och bor en bit ifrån mig så pratar sällan med dem :(. Så vill du prata med någon får du gärna prata med mig! :)

2013-02-24
Magdapending
Magdapending
Bebis på 10 månader

Jag förstår din känsla med, min man är borta mycket så jag är oftast själv länge! Dock har jag mina föräldrar tre våningar upp så det är skönt! Har även många mamma vänner som jag umgås med. Har du inga andra mamma vänner eller kolla på Bvc eller försök kolla i ditt område för babyrytmik eller öppna förskola där kan man även få bra kontakt med andra mammor. Annars finns jag här 😊

2013-02-24
babybo
babybo

Hej! :) du kan gärna prata med mig! :) jag känner mig väldigt ensam på den fronten jag med, första barnet och ingen här runt om som ska ha barn :/

2013-02-23
Rebecka94
Rebecka94

Kolla om bvc har nån typ av föräldragrupp. Det brukar finnas så där kan man ju träffa andra som ska ha barn nästan samtidigt :)

2013-02-19
Superhallon
Superhallon
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...