App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Misstänkt havandeskapsförgiftn​ing

Någon med erfarenhet vad som händer nu? Idag på mon rutinkontroll v 35 då hade jag 1+ i äggvita i urinen och högt bt och samlar vätska i fingrar, fötter och ansiktet på torsdag får jag gå dit igen och kolla bt och morgonurinen. Vad händer om de är dåliga oxå? Blir man alltid igångsatt vid hf?

2013-02-18
Idussen
Idussen

Jag blev inlagd 35+2.Hade haft svullnad länge i kroppen och samlat mycket vatten.

fick med mig stickor hem från bm så jag kunde kolla proteinet sj.när det blev 2+ skulle jag ringa förlossningen.

hade 187/111 i blodtryck när jag kom in och 2+ i protein.Jag blev igångsatt 37+0 eftersom proteinet låg på 3+ och blodtrycket var högt trots medicin.det var havandeskapsförgiftning.

tvillingarna föddes 37+1.vi blev kvar 8 dagar och mitt blodtryck hade inte gått ner.blev ett par kontroller efteråt för att se så det försvann. ca 4 månader efter förlossningen så var värderna normala.

2013-02-18
Emilie7
Emilie7
Barn på 1 år och 10 månader

Tack för ditt svar hoppas att det inte är det men har aldrig haft högt undertryck innan och inte förrän nu har jag börjat samla vätska. Jo min bm sa att jag måste försöka vila så mycket som möjligt tyvärr tycker jag det är fruktansvärt tråkigt men bara att härda ut för bebis skull vill kininet äventyra något...

2013-02-18
Idussen
Idussen

Jag var med om samma sak för ett par veckor sedan. Fick komma tillbaka veckan därpå o lämna nytt u-prov o ta nytt bltr, då var allt som vanligt igen. Jag har oxo svullna ben o fingrar, men d har jag haft sen fjärde månaden (är nu i vecka 32). Jag tror att man i första hand ordineras vila och sängliggande, skulle symptomen sedan förvärras så blir det igångsättning. Hoppas att det inte är havandeskapsförgiftning hos dig heller.

2013-02-18
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...