App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

D-droppar

Vi hade problem med att få i våran dotter hennes D-vitamindroppar, vi försökte med sked men det var inte populärt, fick höra från bvc att vi inte skulle blanda i dropparna i ersättningen då hon kanske inte skulle få i sig allt då. Så nu häller vi dropparna i nappen på nappflaskan så hon får suga i sig dessa innan hon får maten, fungerar jättebra :) (Hoppas detta hamnade rätt nu:) )

2013-02-18
MmaddeH
MmaddeH

Tack Libero!!! :D Min dotter älskar sin Wheely bug! :D

2013-04-04
MmaddeH
MmaddeH

Ja precis, man känner ju trots allt sina egna barn bäst och vet nog bäst själv vad dom behöver :) Men tack o lov för bvc-tips ibland också :)

2013-02-19
MmaddeH
MmaddeH

På mitt bvc hade dom inte hört denna metoden innan sa dom och sa att det var en jättebra metod som dom skulle tipsa andra med. :) Min lilla har inga problem med skeden alls efter detta, det var bara dessa få droppar som hon bara spottade ut, det är ju så lite så det var svårt för henne att få i sig dom. Nappen hamnar ju längre in i munnen och då får hon i sig allt :)
Olika besked från bvc ja det kan man lugnt påstå, har hört från många att dom har sagt att man kan blanda i ersättning. Men då är det ju som sagt inte säker att dom får i sig allt.

2013-02-18
MmaddeH
MmaddeH

tänk så olika det kan vara! vi fick rådet att inte blanda i ersättning eller ens hälla dem direkt i dinappen och ge dem först, utan kämpa på med skeden.

Annars kunde man inte veta att de fått allt, och dessutom så skulle de få en vana av skeden - vilket skulle underlätta matningen senare...

2013-02-18
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...