App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Spänd mage

Hej! Är gravid med mitt första barn i v.21 (20+4) och sen igår har jag känt mig jätte konstig. Magen har varit spänd som satan och har varit "tung", det är väldigt obehagligt då jag inte kan stå längre stunder pga det. Har aldrig känt så här förut och blir så klart lite små orolig. Så til min fråga, har någon fått liknande symtom? Är det normalt att magen känns så spänd och "tung" så här tidigt i graviditeten? Tacksam för svar! :)

2013-02-17
jaanah
jaanah

Tack för alla snabba svar :-) Ringde barnmorskan och hon sa att det lät som sammandragningar. Pjuh man blir lätt orolig med en massa "tänk om" tankar. Kram på er!

2013-02-18
jaanah
jaanah

Jag känner det så när jag får sammandragningar. Obehagligt men gör inte ont

2013-02-17
mrsme
mrsme

Det låter som om att du har sammandragningar. Jag är gravid med nr 2 i magen och känner tyngden som du beskriver- jag har en tendens att stressa lite för mycket då blir min mage hård å jag känner att det tynger. Min bebis ligger väldigt långt ned också och har gjort från början så antar att tyngden beror lite på det också:)

2013-02-17
Baddisen
Baddisen
Barn på 2 år och 9 månader

Tycker min mage varit tung sen jag fick veta att jag är gravid. Om jag anstränger mig mycket så blir min mage spänd och hård, det har jag fått sagt till mig är sammandragningar. Jag går i morgon in i v 26 och har fått så ett bra tag nu. Ring till din bm i morgon och hör efter, det gör jag om jag är orolig för minsta lilla, man vet ju inte hur det ska kännas och vad som är normalt?! Lycka till!

2013-02-17
KerstinCecilia
KerstinCecilia
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...