App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

bebisen ler.

har en underbar tös hos mig nu som jag älska mer än någonting annat på denna jord. men nu till min funderingar.. det är så att hon ler väldigt mycket. många säger att det beror på gaser i magen. men jag har fått lära mig att dra de upp ena sidan av munnen (typ halvt leende) så är det pga gaser men min dotter ler verkligen med hela ansiktet och har ett lugn över sig då samtidigt som hon ser väldigt nöjd ut. så min funderingar är om det är så att bara för de ler så är det pga gaser?? eller kan de redan nu (hon är 2 veckor gammal) le?? tacksam för svar :-)

2013-02-17
Sofie8402
Sofie8402

Läste nånstans att bebisen första leenden är naturens sätt att få föräldrar/ vuxna att lättare ta till sig det försvarslösa lille knytet. Så jag tror din bebis log. Dock omedvetet :)

2013-02-17
Pingus
Pingus

min dotter som är 10 veckor idag log emot mig redan samma dag hon föddes och hon har ofta haft ett leende hela tiden tills nu. :)

2013-02-17
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

det med gaser e en myt har ja läst mej till.. nåt som logger kvar sen långt tillbaka i tiden
De kan le.. likaväl som de kan va ledsna osv sen om det e ett medvetet leende det bågar jag inte svara på men le kan de.. min dotter log tydligt vid två veckor å min mamma trodde mej inte utan skyllde på gaser å ja va säker åå att hon log då även ögonen lös. men sen efter en vecka när hon såg det själv så förstod hon att jag hade rätt :-) det va inga gaser!!

2013-02-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...