App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Delamning hur gör man?

Hej! Jag har helammat min son nu i 6,5 månad. Ha nu börjat med smakportioner. Men hur blir det med amningen då han kommer att äta en hel portion mat? hoppar man då ett mål amning? Hur lägger ni andra upp det? vill gärna amma ett tag till då det fungerar så bra! Regleras mjölken i efterhand så det finns dom ggr han kommer att äta av mig? Tycker det är svårt! är mitt första barn. tacksam för svar å hjälp:-)

2013-02-13
EmmaSa
EmmaSa
Barn på 3 år och 4 månader

Precis är så jag tänker oxå därav frågan hur jag bäst la upp amningen och mat utan att behöva sluta amma. Men kör nog på att byta ut ett mål i taget och sedan får han styra lite. tack för att ni/du svarar:-)

2013-02-14
EmmaSa
EmmaSa

Ska inte sluta amma ännu utan börja ge honom mer mat. tänkte nog amma honom tills han är runt året, lite beroende på hur han vill oxå. Men som norrlänning skrev byta ut ett mål i taget lät bra. Kör nog på de:-) Har mycket mjölk så då kan det fasa ut i lugn takt:-)

2013-02-14
EmmaSa
EmmaSa

Rätt som det är, så vill han väl inte fylla på med amning, när han äter större portioner... Det reglerar sig själv så, tänker jag.

2013-02-14
solskensmamman
solskensmamman

Varför inte bara börja mata? Ge mat på de tider han brukar amma och fyll på med amning när han ätit klart. Så borde han äta något mindre för varje vecka (bröstmjölken menar jag) , så fasas amningen ut sakta men säkert!

2013-02-14
solskensmamman
solskensmamman

Glömde skriva att han äter av mig ca var 3e timme dagtid. när han fått en smakportion så fyller jag upp med amning. Sedan äter han ca 2ggr på natten oxå. men som sagt det funkar bra! svårt bara att veta hur man gör sedan för få det att funka lika bra:-)

2013-02-13
EmmaSa
EmmaSa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...