App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Viktökning

Jag är gravid i v 10 och har gått upp 1kg sedan jag fick det fantastiska beskedet att jag är gravid. Det som är värst nu är att min mamma och pappa tycker att jag ser konstig ut och tycker att jag ska passa mig för att gå upp i vikt. Jag var inte pinnsmal innan men ser det inte jobbigt att gå upp i vikt för att jag är gravid. Jag lever sunt med bra mat och daglig motion. Men jag blir så sårad över mina föräldrars reaktion... Vad tycker ni att jag ska göra?

2013-02-12
Annabus
Annabus

från inskrivningen till vecka 18 vägde jag 55kg och sen gick jag upp 20 kg resten av min graviditet så 1kg är inget. njut av din graviditet och passa på att skämma bort dig lite. :-) min dotter är nu 10veckor och jag har gått ner 21kg, bara efter förlossningen hade jag blivit av med 10 kg dom 2 första dagarna.

2013-02-16
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Jag var hos läkaren idag och hon sa att det kilo jag gått upp handlar mycket om att jag har mer blod nu, jag samlar mer vätska och att mina bröst faktiskt väger lite mer än vanligt nu. Det var skönt att höra. Jag har haft väldigt svårt att röra på mig under de första veckorna då minsta lilla rörelse inneburigt hjärtklappning och illamåede som resulterar i att jag kräks. Men jag ser fram emot att kunna åka skidor och simma som vanligt snart igen. :)

2013-02-15
Annabus
Annabus

Tack aprilbebis2011. Precis vad jag behövde höra!! Ingen ska få mig att må dåligt! Räcker med att kräkas och må illa hela dagarna! ;)

2013-02-12
Annabus
Annabus

Jag vet inte varför jag bryr mig... Antar att jag blivit känsligare nu med hormoner och så. Min man är otroligt stöttande och glad över att magen ändrar lite form. Jag ska försöka att inte ta åt mig men det är så svårt att veta vad jag ska svara till dem. De är antagligen lite chockade fortfarande över nyheten och kanske bearbetar dom det såhär?

2013-02-12
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...