App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lillkillen verkar ha fått en vakenperiod på natten..

För de senaste nätterna har han varit vaken i 2-3 timmar och vi är helt slutkörda..! Han äter hur många ggr som helst/dygn, säkert 12-15 ggr. Det verkar som om han inte blir ordentligt mätt! Och de senaste 2 dagarna så känns det som om han suger vacuum när han äter på vänster bröst och det gör ont ända ut i ryggen! Jätteobehagligt verkligen :S Han blir 3 veckor på torsdag. Ska till bvc och ta upp detta med dem, men har ni några förslag? Kan man göra nåt för att han inte ska vara vaken på natten förutom när han behöver äta?

2013-02-12
xLillaMy
xLillaMy

Drick ordentligt, jag fick höra 3 l/dag på BB i höstas. Se även till att äta ordentligt, jag var hungrig jämt i början, maken fick upp och göra mackor mitt i natten :) Sedan kanske han ha ren tillväxtperiod? Vet att lillan hade det runt 4 veckor och det verkar vara en vanlig ålder, och då är det ju bara att härda ut. Sedan kanske du är på väg att få mjölkstockning på det bröst som gjorde ont, testa massera i en varmdusch så kanske det känns bättre (jag hade liknande och massage i varmdusch gjorde stor skillnad).

2013-02-12
Yrwen
Yrwen

Prova och ge ersättning på kvällen som sista mål. Då står han sig säkert längre. Kanske inte räcker med bröstmjölken

2013-02-12
caroliner_1
caroliner_1

Han är ju så liten så han har ju ingen dygnsrytm än. Är han nöjd med att bara ligga vaken bredvid så försök sova trotts att han är vaken. Amningen är ju också ny och det tar tid att få mjölken att anpassa mängden efter litens behov. Prata med Bvc och försök att vila så mkt som möjligt, glöm inte att dricka mkt!

2013-02-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...